روش گرم کردن نان سنگ فریز شده در هواپز یا airfryer

برای گرم کردن هر نانی سراغ هواپز نروید، سنگک فریز شده با این دستگاه خیلی راحت گرم می شود.

primary_image
کد خبر : ۲۲۵۵۹۷
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- هواپز، سرخ کن یا ایرفرایر دستگاه خارجی است و دستورالعملی برای گرم کردن نان ایرانی ندارد و دمای دقیق مشخص نیست.

با توجه به این مساله بچه های وقت صبح با سعی و خطا و امتحان کردن دماهای مختلف بهترین راه را فهمیدند.

اول توجه کنید نان بربری و لواش چندان برای گرم کردن مناسب نیست و بهترین انتخاب سنگک فریز شده است.

برای این کار ابتدا دما را روی 180 درجه بگذارید. نیازی به پیش گرمایش ایرفرایر نیست.

تعداد کمی نان سنگگ را از فریزر درآرورده و داخل توری ( نه سبد) هواپز قرار دهید.

اگر می خواهید نان برشته و کاملا داغ شود زمان را روی 3 دقیقه بگذارید.

اگر می خواهید نرم شود و کمی گرم روی 2 دقیقه کافی است.

فقط دقت کنید اگر تا بیشینه دستگاه نان گذاشتید حتما نان ها را وسط کار زیرورو کنید.

از بیرون کشیدن سبد و زیرورو کردن نان ها نترسید هیچ اتفاقی نمی افتد و دستگاه خودش خاموش می‌شود.

 

۰
ارسال نظر