روش گرم کردن نان سنگ فریز شده در هواپز یا airfryer
برای گرم کردن هر نانی سراغ هواپز نروید، سنگک فریز شده با این دستگاه خیلی راحت گرم می شود.
![primary_image](https://cdn.vaghtesobh.ir/thumbnail/4M3dI4YggWzr/ekf95ccTp5Pj867cDeZ7Rq3IRtC_LzavC11yPIYtHdN_9bIERY2J7xscY6ta9SXU-4bMqzME7Ru5JbFTWXlicIKd9iV_nY7qMA9HwavD9wLcZ3rRXfAMUsDBTpC6lUsZ/%DA%AF%D8%B1%D9%85+%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86+%D9%86%D8%A7%D9%86+%D8%A8%D8%A7+%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%D8%B2.jpg)
وقت صبح- هواپز، سرخ کن یا ایرفرایر دستگاه خارجی است و دستورالعملی برای گرم کردن نان ایرانی ندارد و دمای دقیق مشخص نیست.
با توجه به این مساله بچه های وقت صبح با سعی و خطا و امتحان کردن دماهای مختلف بهترین راه را فهمیدند.
اول توجه کنید نان بربری و لواش چندان برای گرم کردن مناسب نیست و بهترین انتخاب سنگک فریز شده است.
برای این کار ابتدا دما را روی 180 درجه بگذارید. نیازی به پیش گرمایش ایرفرایر نیست.
تعداد کمی نان سنگگ را از فریزر درآرورده و داخل توری ( نه سبد) هواپز قرار دهید.
اگر می خواهید نان برشته و کاملا داغ شود زمان را روی 3 دقیقه بگذارید.
اگر می خواهید نرم شود و کمی گرم روی 2 دقیقه کافی است.
فقط دقت کنید اگر تا بیشینه دستگاه نان گذاشتید حتما نان ها را وسط کار زیرورو کنید.
از بیرون کشیدن سبد و زیرورو کردن نان ها نترسید هیچ اتفاقی نمی افتد و دستگاه خودش خاموش میشود.