غذای ترکی خوشمزه با گل کلم و گوشت چرخ کرده
اگر طعم گل کلم را دوست ندارید به شما پیشنهاد میکنیم که این دستور پخت ترکی را امتحان کنید.
وقت صبح - سایت مشهور آشپزی ترکی Nefis Yemek دستور پخت گل کلم در کنار گوشت چرخ کرده را به اشتراک گذاشت.
به شما پیشنهاد میشود این غذای خیلی سبک و خوشمزه را امتحان کنید.
مواد لازم
نصف 1 عدد گل کلم متوسط
150-200 گرم گوشت چرخ کرده
2 قاشق غذاخوری روغن
1 عدد پیاز کوچک
کمتر از 1 قاشق غذاخوری کره
1 عدد فلفل سبز
نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز
نصف لیوان آب ولرم
مواد لازم برای مزه دادن به گل کلم
1 قاشق غذاخوری روغن
کمتر از 1 قاشق غذاخوری کره
1-2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری نمک
تکه های فلفل قرمز
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک کاسه کوچک ماست چکیده
چند حبه سیر رنده شده
طرز تهیه گل کلم به همراه گوشت چرخ کرده:
گل کلم را به قطعات کوچک برش دهید و بشویید.
به مقدار کافی در یک قابلمه آب بریزید و بجوشانید.
گل کلم را اضافه کنید، ده پانزده دقیقه بجوشانید و آبکش کنید.
روغن را در تابه مناسبی بریزید و وقتی داغ شد پیازهای ریز خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تا زمانی که رنگ آن تغییر میکند تفت دهید.
فلفل های ریز خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید.
در پایان ادویه ها را اضافه کرده و نصف لیوان آب ولرم اضافه کنید.
در تابه را ببندید و اجازه دهید دو سه دقیقه با حرارت ملایم بپزید و از روی اجاق گاز بردارید.
سپس روغن را در تابه مناسب دیگری برای تفت دادن گل کلم بریزید و وقتی داغ شد رب گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
گل کلم پخته شده را اضافه کرده، مخلوط کرده و از روی اجاق گاز بردارید.
گل کلم را در بشقاب سرو بریزید و روی آن ماست و سیر رنده شده بریزید.
مخلوط گوشت چرخ کرده را روی آن بریزید و جعفری ریز خرد شده بپاشید و سرو کنید و از غذایتان لذت ببرید. نوش جان!
ترجمه: وقت صبح