جهش ژنتیکی این قبیله به آنها امکان شنا تا کف اقیانوس را داده است!
قبیله جهش یافته پس از ایجاد «ژن عشایر دریایی» در بدنشان میتوانند تا انتهای اقیانوس شنا کنند.
وقت صبح-قبیله باجائو اندونزی اولین انسانهای شناخته شدهای هستند که از نظر ژنتیکی با غواصی سازگار شدند.
به گزارش گروه ترجمه وقت صبح، زندگی این قبیله تا حد زیادی به آب وابسته است. اکنون ثابت شده است که پس از سالها آنها دارای ساختار ژنتیکی خاصی برای شنا کردن هستند.
مردم باجائو که بیش از 1000 سال است در سواحل اندونزی در خانههای قایقی زندگی میکنند، مقدار زیادی از زندگی خود را در دریا میگذرانند.
همانطور که انتظار میرود، آنها در غواصی آزاد و ماهیگیری با نیزه مهارت بالایی دارند و همچنین دارای ظرفیت فوق العاده ریه و تواناییهای قوی شنا هستند.
اعضای این قبیله میتوانند تنها با استفاده از یک مجموعه وزنه و یک جفت عینک چوبی تا عمق 70 متری شیرجه بزنند.
آنها روزانه هشت ساعت مدام در حال شنا کردن هستند و حدود 60 درصد از زمان خود را زیر آب میگذرانند.
حالا معلوم شد که فقط مهارتهای آنها نیست که به اعضای این قبیله کمک میکند تا به این هدف دست یابند، بلکه یک جهش ژنتیکی منحصربهفرد معروف به «ژن عشایر دریایی» به توانایی غواصی آنها کمک میکند. آنها طحال بسیار بزرگی دارند.
طحال زمانی که بدن در آب غوطه ور می شود شروع به کار میکند. طحال منقبض میشود و گلبولهای قرمز اکسیژن دار را به سیستم گردش خون تزریق میکند. این موضوع میتواند اکسیژن موجود در خون انسان را تا 9 درصد افزایش دهد.
بنابراین منطقی است که با داشتن طحال بزرگتر، افراد باجائو هنگام شنا در زیر آب مزیت ژنتیکی دارند.
این قبیله در طی یک تغییر ژنتیکی به دلیل افزایش سطح هورمون تیروئید طحال بزرگتری داردند. آ
به سختی میتوان فهمید که مردم باجائو دقیقا چه مدت میتوانند زیر آب بمانند اما برخی ادعا میکنند که آنها به مدت 13 دقیقه نیز به راحتی زیر آب دوام میآورند.