رشد عجیب درآمد صنعت موسیقی تا سال ۲۰۳۰

براساس آخرین برآوردهای انجام‌شده، درآمد صنعت موسیقی تا سال ۲۰۳۰ میلادی رشد قابل‌توجهی نسبت به گذشته خواهد داشت و این اتفاق عاملی در جلب نظر سرمایه‌گذاران به این بخش است.

رشد عجیب درآمد صنعت موسیقی تا سال ۲۰۳۰
کد خبر : ۲۲۰۵۰۵
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح،  در آخرین گزارش منتشر‌شده از آینده اقتصادی صنعت موسیقی توسط تحلیلگران شرکت گلدمن ساکس، کارشناسان و تحلیلگران مالی این شرکت پیش‌بینی‌های خود از درآمد صنعت موسیقی تا سال ۲۰۳۰ میلادی در سراسر جهان را از ۱۳۹.۷میلیارد دلار به ۱۵۳میلیارد دلار افزایش دادند.

 به گفته تیم تحقیقاتی، این در حالی است که گردش مالی صنعت موسیقی آنچنان بزرگ است که همواره یکی از جاذبه‌های قابل‌توجه برای سرمایه‌گذاران در بخش‌های مختلف بوده و در بازار سهام معمولا یکی از اصلی‌ترین فرصت‌های سرمایه‌گذاری به‌خصوص در بخش عرضه اولیه‌ در فهرست‌ (کاتالوگ‌های) فرصت‌های سرمایه‌گذاری شرکت‌های کارگزاری به مشتریان (صاحبان سرمایه) معرفی شده است.

از سوی دیگر تیم تحقیقاتی و کارشناسان مالی شرکت گلدمن‌ساکس آخرین پیش‌بینی‌های خود در سال جاری میلادی را تغییر داده و پیش‌بینی کرده‌اند درآمد صنعت موسیقی در سراسر جهان تا هفت سال آینده، یعنی سال ۲۰۳۰ میلادی، رشدی معادل ۱۰درصد را تجربه می‌کند. این شرکت، رشد درآمد صنعت موسیقی را ابتدای سال ۲۰۲۱ میلادی برای آینده صنعت در سال ۲۰۲۲ معادل ۷درصد، یعنی مجموع درآمد ۸۷.۶میلیارد دلار، و برای سال ۲۰۲۳ معادل ۵درصد، یعنی مجموع درآمد ۹۴.۹میلیارد، پیش‌بینی کرده بود.

در گزارشی که از سوی تیم تحقیقاتی و کارشناسان مالی شرکت گلدمن ساکس منتشر شده است آمده: پیش‌بینی‌های انجام‌شده مربوط به کل صنعت موسیقی، یعنی موسیقی ضبط‌شده، انتشار آلبوم و تک‌آهنگ‌ها، استریم و موسیقی زنده است.

براساس برآوردها مجموعه صنعت در سال ۲۰۳۰ میلادی به صورت ناخالص و البته یکسان برای صاحبان حقوق و شرکت‌های خدمات‌دهنده موسیقی ۱۵۳میلیارد دلار درآمد دارد. نکته مهم این است که  که سهم مشترکان آنلاین موسیقی (استریمرها) در اقتصادهای نوظهور یا کشورهای درحال‌توسعه جهان تا سال ۲۰۳۰ میلادی ۷۵۸میلیون نفر یعنی ۶۰.۲درصد از کل و در کشور‌های توسعه‌یافته معادل ۵۰۲میلیون نفر معادل ۳۹.۸درصد توسط کارشناسان گلدمن ساکس پیش‌بینی شده؛ این درحالی است که نسبت یادشده در سال ۲۰۲۲ میلادی ۴۳درصد برای کشورهای درحال توسعه یا اقتصادهای نوظهور و ۵۷درصد برای کشورهای توسعه‌‌یافته بوده است.

منبع: دنیای اقتصاد

۰
ارسال نظر