“کوکو ماهی و پیازچه”، غذایی لذیذ که هوش از سرتان می برد!
برای طبخ این کوکوی مقوی و خوش طعم میتوانید از انواع ماهی قزل آلا و کیلکا و شور و جنوبی هم استفاده کنید.
به گزارش وقت صبح، کوکو ماهی و پیازچه یک غذای بسیار لذیذ و خوشمره است که شما می توانید آن را درست کرده و حتی در مهمانی های خود از آن استفاده کنید.
مواد لازم:
سیب زمینی آبپز بزرگ ۴ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
فلفل دلمه رنگی نگینی شده ۱ عدد
پیازچه خرد شده ۲ عدد
سیر رنده شده ۲ حبه
قوطی کنسرو تن ماهی ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه کمی
طرز تهیه:
تن ماهی را درون آب جوش قرار داده و اجازه دهید تا کنسرو تن ماهی برای مدت زمان ۱۰ الی ۱۵ دقیقه درون آب بجوشد.
روغن تن ماهی را جدا کنید و فیله های ماهی را خارج نموده و بوسیله گوشتکوب له نمایید.
سیب زمینی ها را بصورت آب پز آماده کنید، پس از پخته شدن و سرد شدن پوست سیب زمینی را گرفته و آنها را رنده کنید.
سیب زمینی های رنده شده را با تن ماهی مخلوط کنید.
فلفل دلمه ای و پیازچه و سیر و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید با دست با هم ترکیب کنید تا حسابی ادویه بخورد.
سیب زمینی و تن ماهی برود. تخم مرغ را اضافه کنید تا مایه کوکو خانگی شما آماده شود.
برای ۲۰ دقیقه مواد را استراحت دهید تا جا افتاده شود .
سپس تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه کنید هنگامی که روغن داغ شد از مایه کوکو برداشته با دست حالت دهید درون تابه ریخته و تفت دهید دو طرف کوکو رژیمی را سرخ کنید.