تصاویر/ کبری خواب و بیدار پس از ۲۲ سال در چه حالی است؟
لیلا برخورداری با نقش کبری دختر معلول ذهنی در سریال خواب و بیدار محصول سال ۱۳۸۰ خوش درخشید.
به گزارش وقت صبح ، اما او نتوانست پس از آن روند رو به رشد خود را ادامه دهد و چند سالی است که در اثری ظاهر نشده است.
آخرین اثر لیلا برخورداری مجموعه بازی نقابها مجموعهای تلویزیونی به کارگردانی سیروس حسنپور. و به نویسندگی بهنام علیزاده و تهیهکنندگی علی مهام محصول سال ۱۳۹۷ است.
بیشتر بخوانید: خانم کوچیکه پس از باران پس از ۱۳ سال غیبت آفتابی شد!
این مجموعه در فصل پاییز ۱۳۹۷ از شبکه شبکه ۲ سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شد.
این اکنون به شکل پاره وقت در زمینه مدلینگ فعالیت میکند.
توضیح درباره روابط شبههانگیز شخصیتهای «بازی نقابها»
تهیهکننده مجموعه «بازی نقابها» درباره روابط شبههانگیز دو شخصیت اصلی این سریال. و همچنین در پاسخ به انتقادهایی مبنی بر کمرنگ شدن آداب و رسوم ترکمن در این مجموعه توضیحاتی ارائه کرد.
علی مهام تهیهکننده سریال «بازی نقابها» در گفتوگویی با ایسنا با اعتقاد بر اینکه ارتباط. بین دو شخصیت اصلی این داستان (آلما و یاشار) رابطه سالمی برقرار است، درباره دلایل آن توضیح داد:
یکی از دلایل مهمی که کاراکتر آلما و یاشار با توجه به اینکه یاشار ازدواج کرده است. اما آنها باز هم تمایل دارند همدیگر را ببینند، این است که برای هر دو آنها این ازدواج غیرقابل قبول و دور از ذهن بوده است.
کاراکتر یاشار با نزدیک شدنش به شخصیت آلما، درواقع میخواهد علت ازدواجش را توضیح دهد و توجیه کند؛
اینکه ازدواجش به ناچار و به خاطر یکسری از شرایط بوده که نمیتواند به او بگوید.
از سوی دیگر آلما هم درصدد است بفهمد چرا این ازدواج شکل گرفته آن هم بدون اینکه او متوجه شود. او میخواهد بداند آن همه عشق و علاقه چه شده که این اتفاق افتاده است.
تهیهکننده «بازی نقاب ها» خاطرنشان کرد: دوست داریم بینندگان ما از هر قشر و طبقهای با این قصه ارتباط برقرار کنند و احساس نزدیکی کنند و این در حقیقت تلاش برای ایجاد پیوند بین همه اقشار جامعه است.
مهام همچنین در پاسخ به انتقادهایی مبنی بر کمرنگ شدن آداب و رسوم ترکمن در این مجموعه توضیح داد: ب
رخی اعتراض میکنند که چرا همه آداب و رسوم ترکمن را در سریال نشان ندادهاید. طبیعی است که در یک سریال ما تنها میتوانیم بخشی از آداب و رسوم را نشان دهیم.
ضمن اینکه ما در این سریال نمیخواهیم تنها سنتها را نشان دهیم. این اثر داستانی است و قصه ما گنجایش نشان دادن همه آداب و رسوم آنها را ندارد.