“مرغ ماستی”، خورشتی لذیذ و متنوع برای مجالس و مهمانی ها
خوزشت مرغ ماستی یک خورشت خوشمزه است که اصالتی هندی د ارد و طعمی فوق العاده لذیذ دارد.
به گزارش وقت صبح ؛ خورشت مرغ ماستی خورشتی است که در زمان کوتاهی پخته می شود و می تواند غذایی لذیذ برای مهمانی های شما باشد.
مواد اصلی
سینه مرغ ۶۰۰ گرم
ماست ۱ پیمانه
سس مایونز ۴ قاشق غذا خوری
خامه ۳ قاشق غذا خوری
سیر ۵ حبه
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
جعفری خرد شده برای تزئین کمی
طرز تهیه:
سینه مرغ نواری خرد شده را با سیر له شده و زنجبیل حسابی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.
سس مایونز را هم زده و با ماست مخلوط میکنیم و همراه با خامه ترکیب میکنیم.
سس آماده شده را به مرغ اضافه می کنیم و نمک و فلفل را هم به مواد می زنیم.
در این مرحله میتوانید کمی زعفران به خورشت اضافه کنید تا غذا رنگ و عطر زیبایی به خود بگیرد.
در تابه را بسته و شعله را کم میکنیم تا سس کمی غلیظ شود و مرغ کامل بپزد و خورشت جا بیفتد.