تصاویر/ انزوای تلخ «تنهاترین مرد جهان» در طول ۲۶ سال
مردی از بومیهای برزیل که پس از کشته شدن اهالی قبیلهاش به مدت ۲۶ سال تنها زندگی کرده بود، سرانجام مرده پیدا شد.
به گزارش وقت صبح به نقل از دیجیاتو، آخرین بازمانده از یک قبیله بومی در برزیل که در ۲۶ سال اخیر به تنهایی در جنگلهای این کشور زندگی میکرد، از دنیا رفت.
جسد او که با عنوان «مرد چالهها» یا تنهاترین مرد جهان شناخته میشد، چند روز پیش در کلبهاش پیدا شد.
آغاز تنهایی مرد غمگین
از دهه ۱۹۷۰، اهالی یکی از قبلیههای بومی جنگلهای برزیل در چندین تهاجم رفتهرفته کشته شدند و از سال ۱۹۹۵ تنها بازمانده آنها در چند دهه اخیر به تنهایی به زندگی خود ادامه داده بود.
او هیچ ارتباطی با دنیای بیرون نداشت، با این حال مسئولان دولتی گهگاه وی را زیر نظر داشتند و برای او آذوقه میفرستاندند.
روی جسد این مرد که احتمال داده میشود ۶۰ساله بوده باشد، هیچ اثری از خشونت دیده نمیشود. بنابراین او احتمالا به دلایل طبیعی از دنیا رفته است.
تنهاترین مرد جهان به خاطر حفر سوراخهای عمیق با عنوان مرد چالهها شناخته میشد و در ایالت «روندونیا» در نزدیکی بولیوی زندگی میکرد.
مرگ زیر پر
سازمان امور بومی برزیل میگوید چند روز پیش در یکی از گشتهای روتین خود جسد این مرد را پوشیده زیر پرهای یک نوع طوطی در نزدیکی یکی از کلبههایش پیدا کرد.
«مارسلو دوسانتوس»، کارشناس این سازمان میگوید این مرد احتمالا میدانسته در حال مردن است. به همین خاطر پرها را روی خودش قرار داده است.
جسد مرد چالهها ظاهرا ۴۰ تا ۵۰ روز بعد از مرگ او پیدا شده است.
سوراخی در زمین
با توجه به این که وی ارتباطی با جهان بیرون نداشت، کسی نمیداند که تنهاترین مرد جهان به چه زبانی حرف میزد یا چه اعتقاداتی داشت.
«خوزه آلگایر» که جسد این مرد را پیدا کرده، میگوید در تمام کلبههای او که تعدادشان به بیش از ۵۰ عدد میرسد، حفرههایی با متوسط عمق سه متر وجود دارد.
آلگایر معتقد است که این حفرهها میتوانند برای او ارزش معنوی داشته باشند. با این حال، برخی کارشناسان میگویند این حفرهها محلی برای مخفی شدن او بوده است.
در حال حاضر ۲۴۰ قبلیه بومی در جنگلهای آمازون وجود دارد که از سوی معدنچیان غیرقانونی، زمینخواران و کشاورزان در معرض تهدید قرار دارند.