“شیرازی پلو”، غذایی اصیل و پرطرفدار شیرازی
شیرازی پلو یکی از این پلوهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار مخصوص شهر شیراز است.
به گزارش وقت صبح ، شیرازی پلو غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که اگر شرایط سفر به شهر شیراز را ندارید می توانید این غذای خوشمزه را خودتان درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم:
برنج: ۴ پیمانه
مرغ: ۷۰۰ گرم
بادمجان: ۵ عدد متوسط
ماست چکیده: ۱ لیوان
روغن مایع: ۲۵۰ گرم
زرده تخممرغ: ۶ تا ۵ دقیقه
کره: ۱۰۰ گرم
زعفران دمکرده: ۲ قاشق غذاخوری
زرشک: ۳ قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام: ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و ادویهجات دلخواه: به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت مرغ را همراه با پیاز، زردچوبه و نمک بپزید.
بادمجانها را که از قبل حلقهای خرد کردهاید، سرخ کنید و کنار بگذارید.
در این مرحله برنج را هم بجوشانید و آبکش کنید.
زردهها را با ماست و زعفران آبکرده خوب مخلوط کنید تا ترکیب صاف و یکدستی بهدست آید. سپس نیمی از برنج را با ترکیب آمادهشده مخلوط کنید.
کف ظرفی که قرار است شیرازی پلو را در آن دم بگذارید، با روغن چرب کنید و برنج زعفرانی را داخل آن بریزید.
سطح برنج را خوب صاف کنید و کمی فشار دهید. سپس مرغهای پخته و ریش شده را روی آن بریزید. سپس بادمجانها را حلقهحلقه روی مرغ قرار دهید و خلال پسته و بادام را روی آن بپاشید.
باقیمانده برنج را داخل قابلمه بریزید و با قاشق سطح آن را صاف کنید.
برای اینکه پلو بهخوبی منسجم شود، آن را کمی فشار دهید.
کره را به چندتکه برش دهید و روی برنج بگذارید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید پلو شما دم بکشد.