“شیرازی پلو”، غذایی اصیل و پرطرفدار شیرازی

شیرازی پلو یکی از این پلوهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار مخصوص شهر شیراز است.

“شیرازی پلو”، غذایی اصیل و پرطرفدار شیرازی
کد خبر : ۱۵۰۱۳۵
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، شیرازی پلو غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که اگر شرایط سفر به شهر شیراز را ندارید می توانید این غذای خوشمزه را خودتان درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

برنج: ۴ پیمانه

مرغ: ۷۰۰ گرم

بادمجان: ۵ عدد متوسط

ماست چکیده: ۱ لیوان

روغن مایع: ۲۵۰ گرم

زرده تخم‌مرغ: ۶ تا ۵ دقیقه

کره: ۱۰۰ گرم

زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری

زرشک: ۳ قاشق غذاخوری

خلال پسته و بادام: ۴ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و ادویه‌جات دلخواه: به میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت مرغ را همراه با پیاز، زردچوبه و نمک بپزید.

بادمجان‌ها را که از قبل حلقه‌ای خرد کرده‌اید، سرخ کنید و کنار بگذارید.

در این مرحله برنج را هم بجوشانید و آبکش کنید.

زرده‌ها را با ماست و زعفران آب‌کرده خوب مخلوط کنید تا ترکیب صاف و یک‌دستی به‌‎دست آید. سپس نیمی از برنج را با ترکیب آماده‌شده مخلوط کنید.

کف ظرفی که قرار است شیرازی پلو را در آن دم بگذارید، با روغن چرب کنید و برنج زعفرانی را داخل آن بریزید.

سطح برنج را خوب صاف کنید و کمی فشار دهید. سپس مرغ‌های پخته و ریش شده را روی آن بریزید. سپس بادمجان‌ها را حلقه‌حلقه روی مرغ قرار دهید و خلال پسته و بادام را روی آن بپاشید.

باقی‌مانده برنج را داخل قابلمه بریزید و با قاشق سطح آن را صاف کنید.

برای اینکه پلو به‌خوبی منسجم شود، آن را کمی فشار دهید.

کره را به چندتکه برش دهید و روی برنج بگذارید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید پلو شما دم بکشد.

۰
ارسال نظر