طرز تهیه مرغ شکم پر به روش سنتی ترک‌ها!

این طعم و مزه پر از غافلگیری می‌باشد. مرغ توپکاپی همه را شیفته خود خواهد کرد!

طرز تهیه مرغ شکم پر به روش سنتی ترک‌ها!
کد خبر : ۱۳۶۸۸۶
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح - مرغ توپکاپی غذایی است که از برنج و ران مرغ شکم پر تهیه می‌شود.

مرغ توپکاپی برای کسانی که به دنبال دستور پخت مفصل در مهمانی های خود هستند، ضروری است. این غذا هم چشم و هم شکم شما را سیر می کند!

دقت کنید که مواد لازم ذکر شده برای 4 نفر کافیست.

مواد لازم برای مرغ توپکاپی

• 7 عدد ران مرغ بدون استخوان

• آب نصف لیموترش

• 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون

• نمک

برای پر کردن مرغ:

• برنج (1 قاشق غذاخوری برای هر ران مرغ)

• 2 قاشق غذاخوری جگر گوسفند

• 1 قاشق غذاخوری مویز

• 1 عدد پیاز

• 1 قاشق غذاخوری بادام زمینی

• نمک

• 3 قاشق غذاخوری روغن

• 1 قاشق غذاخوری کره

• آب گرم (به اندازه ای که روی مرغ‌ها را بپوشاند)

• 1 قاشق غذاخوری ماست

• 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

طرز تهیه مرغ توپکاپی

ران های بدون استخوان را کمی نازک کرده و در سس تهیه شده از آبلیمو، نمک، روغن زیتون قرار داده و یک شب استراحت دهید. (اگر زمان زیادی ندارید، حداقل 6-7 ساعت در مواد بخوابد)

روغن و کره را در تابه ریخته و بادام زمینی را به آن اضافه می‌کنیم. اجازه دهید کمی تفت بخورد تا رنگ آن عوض شود.

سپس پیاز ریز خرد شده و جگر گوسفندی خیلی ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم.

برنج را آبکش می کنیم و بعد مویز و نمک را اضافه می کنیم و روی آن آب داغ اضافه می کنیم و می گذاریم تا به صورت کته بپزد.

بعد از حاضر شدن پلو اجازه می‌دهیم کمی خنک شود. سپس ران ها را پهن کرده و مقداری از پلوی آماده شده را در آن می گذاریم و می پیچیم.

با خلال دندان محکم می کنیم و در سینی فر می دهیم. باقی مانده سس را که ران ها را در آن نگه داشتیم روی مرغ‌ها می ریزیم.

رب گوجه فرنگی و ماست را مخلوط کرده و روی ران ها پخش می کنیم. در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه بپزید تا طلایی شود.

می توانید این غذا را در کنار سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.نوش جان!

ترجمه: وقت صبح

۰
ارسال نظر