کوفته آبدار به روش ترک‌ها؛ خوشمزه و همیشه دلچسب

کوفته آبدار ترکی یکی از وعده های غذایی می‌باشد که نباید از دست داد!

کوفته آبدار به روش ترک‌ها؛ خوشمزه و همیشه دلچسب
کد خبر : ۱۳۵۷۶۷
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح - می توانید این غذا را همراه با سالاد فصل، به عنوان غذای اصلی میل کنید. همچنین توجه داشته باشید که مواد لازم ذکر شده برای 4 نفر کافیست.

مواد لازم‌برای کوفته ها:

• 500 گرم گوشت چرخ کرده کم چرب

• 1 عدد پیاز رنده شده

• 1 قاشق چایخوری ریحان خشک

• 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

• 1 قاشق چایخوری پاپریکا

• 1 قاشق چایخوری نمک

• 1/2 پیمانه برنج شکسته

• 2 قاشق غذاخوری بلغور

• 1 عدد تخم مرغ

• 2-3 قاشق غذاخوری آرد

مواد لازم دیگر:

• 1 عدد هویج متوسط

• ۱ عدد کرفس متوسط ​​+ آب نصف لیموترش

• 2 ساقه کرفس شسته شده

• 1 پیازچه

• 1.5 لیتر آب

• 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

• 1 قاشق غذاخوری کره

• 2 عدد زرده تخم مرغ

• 1 عدد لیمو

کوفته آبدار به روش ترک‌ها طرز تهیه

کرفس را پوست گرفته و خرد کنید. به همراه نصف آب لیمو در آب بریزید (تا کرفس سیاه نشود). ساقه های کرفس را نیز خرد کنید.

هویج را پوست بگیرید و مانند کرفس خرد کنید. مواد کوفته را در یک کاسه بزرگ بریزید و ورز دهید، گردهای ریز آماده کرده و آرد پاشی کنید.

آب را در قابلمه عمیقی بریزید، وقتی جوش آمد نمک، کره، روغن زیتون، پیاز کامل، کرفس خرد شده، هویج و ساقه های کرفس را اضافه کنید.

سپس کوفته ها را اضافه کنید و با درب قابلمه باز حدود 20 دقیقه تفت دهید.

برای سس غذا زرده تخم مرغ و آب لیمو را در یک کاسه کوچک با همزن بزنید. در حالی که به آرامی ۱ تا ۲ پیمانه از آب غذا را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنید، هم بزنید.

سپس سس را به آرامی داخل غذا بریزید، هم بزنید. بعد از چند دقیقه جوشیدن، اجاق گاز را خاموش کنید. با اضافه کردن برگ کرفس و سماق به صورت گرم سرو کنید. نوش جان!

ترجمه: وقت صبح

۰
ارسال نظر