بورک خوشمزه ترکی اسفناج؛ مناسب برای صبحانه و همیشه!

بورک اسفناج را حتماً باید امتحان کنید! شما می‌توانید به سبک ترک ها آن را در روزهای تعطیل روی میز صبحانه خود جای دهید.

بورک خوشمزه ترکی اسفناج؛ مناسب برای صبحانه و همیشه!
کد خبر : ۱۳۴۰۴۳
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح - بورک اسفناج را می توانید برای صبحانه یا برای مهمانان خود تهیه کنید.

طرز تهیه این بورک بسیار راحت است. همچنین هم از نظر ظاهر و هم از نظر طعم بسیار دلپذیر است.

مواد لازم بورک اسفناج

• 3 عدد تخم مرغ

• نصف لیوان روغن

• 250 گرم ماست

• 1 بطری نوشابه

• 500 گرم اسفناج

• 1 قاشق غذاخوری نمک

• 1 لیوان آرد

• خمیر یوفکا

طرز تهیه بورک اسفناج

تخم مرغ، روغن، ماست و نوشابه را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. اسفناج شسته و خرد شده را با نمک در ظرفی ورز دهید.

سپس آرد را به اسفناج اضافه کرده و مخلوط کنید.

سینی فر را خوب چرب کنید و 1 عدد خمیر یوفکا برای لایه اول روی سینی قرار دهید.2-3 قاشق غذاخوری از مواد را روی خمیر بریزید و آن را پهن کنید.

لایه بعدی را در ظرف آغشته به تخم مرغ وروغن و ماست پهن کرده و در سینی قرار دهید. دوباره 1-2 قاشق از مواد را روی خمیر یوفکا بریزید.

یوفکا سوم را نیز به همین شکل در مواد پهن کرده و روی سینی قرار دهید. اسفناج باقی مانده را روی خمیر اضافه کنید.

ورق چهارم خمیر را نیز در مواد پهن کرده و روی آن قرار دهید. اینگونه روی اسفناج را بپوشانید.

باقیمانده مایع را روی بورک ها بریزید. بورک ها را به طور مرتب برش بزنید و نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال بگذارید.

سپس در دمای 180 درجه فر از قبل گرم شده قرار دهید. به مدت 35 دقیقه بپزید تا رویش قهوه ای شود.

بعد از حاضر شدن بورک اجازه دهید کمی در دمای اتاق بماند و سرو کنید. نوش جان!

ترجمه: وقت صبح

۰
ارسال نظر