دستور پخت کیک خوشمزه برای تازه کارها!

در حین تهیه خمیر کیک مواد به چه ترتیبی اضافه می شود؟ کیک در چند دقیقه پخته می شود؟ چگونه می توان تشخیص داد که کیک پخته شده است؟ در اینجا طرز تهیه یک کیک ساده و آسان با مواد کم را برای شما آورده‌ایم.

دستور پخت کیک خوشمزه برای تازه کارها!
کد خبر : ۱۱۱۸۵۷
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح - در اینجا یک دستور کیک ساده وجود دارد که حتی کسانی که در شیرینی پزی نیز مهارت ندارند می توانند به راحتی آن را درست کنند..

مواد لازم

2 عدد تخم مرغ

1 پیمانه شکر گرانول

نصف پیمانه روغن

نصف پیمانه ماست

1 بسته بیکینگ پودر

1 بسته وانیل

2 پیمانه آرد

طرز تهیه

تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید. روغن و ماست را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سپس آرد، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم.

در صورت تمایل می توان موادی مانند کاکائو، گردو، کشمش را برای طعم دادن به مایه کیک اضافه کرد.

خمیر آماده شده را در قالب کیکی که از قبل چرب کرده‌ایم می ریزیم. اجازه دهید در فر 180 درجه از قبل گرم شده حدود 50 دقیقه بپزد.

در نیم ساعت اول پخت، در فر را به هیچ وجه باز نکنید وگرنه کیک پف نمی‌کند.

با قرار دادن خلال دندان یا چاقو می توانید متوجه شوید که کیک پخته شده است. به خلال دندان یا چاقویی که وارد کیک می‌کنید نباید از مایه کیک بچسبد. لازم است کیک پخته شده را تقریبا 15 دقیقه بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید.

نوش جان!

ترجمه:وقت صبح

۰
ارسال نظر