سالاد ژامبون؛ یک میان وعده یا شام کامل با طعمی بینظیر

سالاد ژامبون غذایی بسیار لذیذ است که می توانید میز مهمانی های شما را بسیار متفاوت نشان دهد.

سالاد ژامبون؛ یک میان وعده یا شام کامل با طعمی بینظیر
کد خبر : ۲۱۷۹۰۷
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح، سالاد ژامبون یک میان وعده یا غذای کامل است که طعمی بسیار لذیذ دارد و بخاطر وجود سیب زمینی و تخم مرغ بسیار مقوی است.

مواد لازم :

ماست یونانی پر چرب: نصف فنجان

سس مایونز: ۱ قاشق غذا خوری

پودر سیر: ۱ قاشق چای خوری

آبلیمو: ۲ قاشق غذا خوری

سس خردل: ۱ قاشق غذا خوری

عسل: ۱ قاشق چای خوری

شوید خرد شده تازه: ۴ قاشق غذا خوری

ژامبون خرد شده: ۱ پیمانه

سیب زمینی آبپز و خرد شده: ۲ پیمانه

تخم مرغ آبپز خرد شده: ۱ پیمانه (حدود ۲ تخم مرغ)

خیار شور رنده شده: نصف پیمانه

نمک دریایی و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه:

در یک کاسه، ماست و مایونز و پودر سیر و آب لیمو و عسل و خردل و نمک و فلفل را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

پس از اینکه سس آماده شد، روی آنرا با سلفون می پوشانیم و درون یخچال قرار می دهیم.

در ادامه سیب زمینی و تخم مرغ خرد شده را به کاسه سالادخوری اضافه می کنیم.

خیار شور و کالباس هم اضافه کرده و خیلی آرام هم می زنیم.

توجه داشته باشید که باید مواد را به آرامی ترکیب کنیم تا له نشوند و ظاهر سالاد را خراب نکنند.

در ادامه سس را اضافه کردن و کمی ترکیب می کنیم، سپس یک ساعت سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا مزه ها به خورد سالاد برود.ًٌ

۰
ارسال نظر