“پوره سیب زمینی با سس قارچ و خامه”؛ میان وعده ای هیجان انگیز
پوره سیب زمینی با سس قارچ و خامه میان وعده ای بسیا آسان است که می توانید در کمترین زمان ممکن آن را تهیه کرده و لذت ببرید.
به گزارش وقت صبح ، پوره سیب زمینی با سس قارچ و خامه وعده ای است که هم می توان به صورت غذای اصلی و هم میان وعده از آن لذت برد و در برنامه غذایی خود جا بدهید.
مواد لاز برای 4 نفر:
- سیب زمینی: 4 عدد بزرگ
- خامه: 5 قاشق غذاخوری
- قارچ: 200 گرم
- شیر: یک لیوان
- پنیر پارمسان: به میزان لازم
- نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
- کره: 50 گرم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمیمی ها را آبپط کرده و بعد از خنک شدن حسابی له و پوره می کنیم و به آن نمک و فلفل و کره اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
در مرحله بعد برای تهیه سس قارچ و خامه ابتدا یک لیوان شیر را در روی حرارات بخوبی گرم می کنیم.
قار های اسلاید شده و سرخ شده با کره را به شیر اضافه کرده و 10 دقیقه می جوشانیم.
بعد از 10 دقیقه خامه را به شیر و قارچ به هماره نمک و فلفل و آویشن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس به خوبی به غلظت برسد.
بعد از به غلظت رسیدن سس قارچ آن را بر روی پوره می ریزیم و به همراه پنیر پارمسان نوش جان کنید.