نوشیدنی و خوردنی محبوب کریسمس در کشورهای مختلف چیست؟ + فهرست جالب
مردم هر کشوری آداب و رسوم آشپزی سال نو و کریسمس مخصوص به خود را دارند.
به گزارش وقت صبح به نقل از اسپوتنیک، اولیویه، ساندویچ باز با خاویار قرمز و پوره سیب زمینی مجموعهای از غذاهای سنتی در میز جشن سال نو در اوکراین است.
مکزیک
غذاهای مکزیکی تند و سرشار از ادویه های، پر از ذرت، غذاهای دریایی و ادویهجات مختلف هستند. در میز جشن سال نو مکزیکی، رومریتوس - سیب زمینی آب پز شده با میگو، بوقلمون و شیرینی قرار دارند.
ایتالیا
کاتکینو - سوسیس خوک خانگی، افتخار زنان خانه دار ایتالیایی محسوب میشود و تقریباً در هر خانوادهای سرو میشود. عدس و انواع سسهای ترش و شیرین برای این غذا مناسب هستند.
بریتانیا
به طور سنتی، انگلیسیها روی میز سال نوی خود بوقلمون شکم پر، پانچ و پودینگ دارند. ساکنان بریتانیا بر این باورند که اگر هر یک از اعضای خانواده قبل از کریسمس در تهیه پودینگ همکاری کنند، سال موفقی پیش روی خواهند داشت.