مرغ و خروس عجیب و غریب چینی؛ مرغ های ۵ کیلویی که پا ندارد!/ تصویر
مرغ و خروس کوشین یک نژاد چینی از مرغ و خروس است که در اواسط قرن نوزدهم به کشورهای اروپایی صادر شد و از آنجا محبوبیت جهانی پیدا کرد.
به گزارش وقت صبح، مرغ و خروس کوشین یک نژاد خانگی بزرگ است. این نژاد از مرغهای بزرگ پاپر که از چین به اروپا و آمریکای شمالی در دهههای ۱۸۴۰ و ۱۸۵۰ صادر شد ایجاد شدهاند. این نوع مرغ و خروس عمدتا برای نمایشگاه پرورش داده میشود. این نژاد قبلاً به نام کوشین- چین شناخته میشد.
مرغ و خروس کوشین مانند برهما، از جوجههای بسیار بزرگی که در دهههای ۱۸۴۰ و ۱۸۵۰ از چین به اروپا و آمریکای شمالی آورده شد، مشتق میشود. این پرندگان در ابتدا به عنوان پرندگان «شانگهای» و بعداً به عنوان «کوشین- چین» شناخته شدند. گاهی اوقات به عنوان «تب مرغ» توصیف میشود.
به گزارش راز بقا کوشین در اولین ادیشن استاندارد برتری در نمایشگاه طیور که توسط «ویلیام برنهارت تگِت مایر» برای اولین کلاب طیور بریتانیا در سال ۱۸۶۵ تهیه شد گنجانده شد. رنگهای توصیف شده این نژاد مرغ و خروس عبارتند از: گاومیشی، مشکی، دارچینی، قهوهای باقرقرهای، لیمویی، کبکی، نقرهای گاومیشی، نقرهای دارچینی و سفید.
نژاد مرغ و خروس کوشین، هر دو در اندازه کامل و کوچک، در اولین ویرایش استاندارد برتری انجمن طیور آمریکا در سال ۱۸۷۴ گنجانده شد. رنگهای اصلی سفید، کبکی، گاومیشی و سیاه بودند. رنگهای دیگر بعدا به استاندارد این نژاد مرغ و خروس اضافه شد.
بر اساس تاریخچهای که از این نژاد منتشر شده مرغ و خروس کوشین در اوایل دهه ۱۸۵۰ میلادی در کشور چین سناخته شدند و البته گفته میشود که اجداد اصلی این مرغها در سال ۱۸۴۰ از ویتنام به چین آورده شدند.
طبق اظهار نظر متخصصان کوشینهای اولیه ظاهر متفاوتتری داشتند و قدشان بلندتر بوده و ظاهر و آرایش پرهایشان به این شکل زیبا و جمع و جور نبوده است.
دلیل اصلی محبوبیت اولیه مرغ کوشین صادرات این مرغ و خروس به بریتانیا در زمان ملکه ویکتوریا بود. پرهای زیاد این مرغ باعث شده این قصه حول چینیها شکل گرفت که هدف چینیها از پرورش این نژاد درست کردن لحاف با پرهای این نژاد بوده است.
منبع: راز بقا