امشب خودت رو مهمون یک شام گیاهی که هوش از سرت می برده بکن؛ خورشت بادمجان قارچ
خورشت بادمجان قارچ می تواند برای گیاهخواران به عنوان غذایی خوشمزه محسوب شود.
به گزارش سرویس آشپزی وقت صبح، خورشت بادمجان قارچ یکی از غذاهای گیاهی است که شما می توانید در زمان کوتاهی با کمترین روغن آن را درست کرده و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم:
- بادمجان: یک کیلو
- قارچ: 200 گرم
- گوجه فرنگی: 3عدد
- آب غوره: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه: یک عدد
- رب: یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- پیاز: یک عدد
طرز تهیه:
ایتدا پیازهای خرد شده را با یک قاشق روغن به همراه زردچوبه سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.
در محله بعد بادمجانها را کبابی کرده و پوستشان را می کنیم.
بادمجانها را به همراه قارچ خرد شده و فلفل دلمه خرد شده و گوجه حلقه شده بر روی پیاز داغ ها می چینیم و نمک و فلفل روی آنها می پاشیم.
رب را به هماره آب غوره و کمی آب رقیق می کنیم و در روی مواد می ریزیم.
خورشت را به مدت یک ساعت با شعله کم می گذاریم تا جا بیفتد.