برای ناهار امروز خودت رو مهمون یک غذای خوشمزه و آسون بکن؛ دلمه کدو سبز
دلمه کدو سبز یک غذای بسیار خوشمزه است که درست کردنش چندان سخت نیست.
به گزارش وقت صبح ، شما با چند عدد کدو سبز می توانید یک ناهار سبک و خوشمزه را تهیه کنید و این دلمه هم با نان هم با برنج قابل خوردن است.
مواد لازم:
-
کدو سبز: ۶ عدد
-
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
-
پیاز: ۱ عدد
-
رب گوجه فرنگی: یک ق غذا خوری
-
سیر: ۲ حبه
-
استاک گوشت یا مرغ: ۱ عدد
-
گوجه فرنگی: ۲ عدد
-
برنج: ۱ پیمانه
-
سبزی دلمه: ۱/۴ پیمانه
-
سرکه: به مقدار لازم
-
شکر: به مقدار لازم
-
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
کدو ها را خوب بشورید و با پوست کن کمی پوست کدو ها را بتراشید.
بعد کدوها را به ۲ یا ۳ قسمت تقسیم کنید و داخل کدو ها را خالی کنید.
برنج را از قبل با کمی نمک خیس کنید سپس روی حرارت قرار دهید و تا نیم پز شود و بعد آبکش کنید و کنار بگذارید.
پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی و سبک شود و بعد در ادامه سیر پوره شده را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.
گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و با مواد تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
به آن فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و بعد سبزی دلمه را نیز کمی با مواد تفت دهید و برنج و ۱ ق غذا خوری رب را اضافه کنید.
سپس مواد دلمه را از روی حرارت بردارید.
تمام کدو ها را با مواد میانی پر کنید و سر آن ها را صاف کنید و روی هر دلمه یک عدد از گوجه فرنگی حلقه شده قرار دهید.
داخل قابلمه مورد نظر کمی روغن ریخته و ۱ ق غذا خوری از رب را تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
استاک مورد نظر را با آب مخلوط کنید و به قابلمه اضافه کنید و کمی صبر کنید تا به جوش بیاد.
وقتی به جوش آمد دلمه کدو سبز را به آرامی داخل سس قرار دهید و بگذارید به مدت ۱ ساعت با حرارت ملایم پخته شود.
در نیم ساعت انتهایی سرکه و شکر را با هم ترکیب کنید و داخل سس بریزید.
بگذارید تا مزه ها به خورد هم بروند وقتی سس غلیظ شد از روی حرارت بردارید و به همراه پلو یا نان نوش جان کنید.