صبحانه روز تعطیل رو متفاوت و خوشمزه نوش جان کن؛ املت ژامبون
املت ژامبون برای کسانی که دوست دارند یک روز پر انرژی را شروع کنند صبحانه بسیار خوبی است.
به گزارش وقت صبح، صبحانه یکی از وعده های مهم غذایی می باشد که متخصصان اهمیت زیادی به آن می دهند و بارها تاکید شده که وعده صبحانه را حتما میل کنید.
مواد لازم:
-
تخم مرغ: ۳ عدد
-
ژامبون یا کالباس: ۴ ورقه
-
گوجه فرنگی: ۱ عدد
-
قارچ: ۵ عدد
-
فلفل دلمه: ۱ عدد
-
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
-
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا ژامبون ها را مکعبی خرد کنید.
سپس گوجه ها را خوب بشورید و خرد کنید. فلفل دلمه را نیز مکعبی ریز خرد کنید می توانید از فلفل دلمه های رنگی استفاده کنید.
قارچ ها را خوب بشورید و با دستمال خشک کنید.
سپس اسلایس کنید اگر دوست دارید قارچ های شما سیاه نشوند بهتر است ۱ ق غذا خوری آبلیمو روی آنها بریزید.
در ادامه داخل تابه کمی کره و روغن ریخته و مواد را خوب تفت دهید تا نرم شوند.
برای شروع تفت دادن از ژامبون شروع کنید و بعد گوحه و فلفل دلمه و قارچ و کمی ادویه و نمک را اضافه کنید و مواد را سرخ کنید و از روی حرارت بردارید.
حالا تخم مرغ ها را داخل کاسه بکشنید و بعد کمی فلفل سیاه و نمک به تخم مرغ ها بزنید.
سپس داخل تابه که از قبل کمی روغن و کره ریختید بریزید و صبر کنید تا کم کم تخم مرغ خودش را بگیرید.
وفتی خودش را گرفت ژامبون و سبزیجات و پنیر را در یک طرف آن ریخته و بعد از گرفتن تخم مرغ طرف دیگر روی مواد بیاورید و صبر کنید تا املت خوب پخته شود سپس با نان تازه سرو کنید.
منبع: چی شی