ناهار امروز یک غذای نوستالژی به طرز مدرن درست کن؛ کوکو مرغ با سبزی

کو کو مرغ با سبزی غذایی بسیار لذیذ است که می توانید آن را برای مهمانی ها درست کنید.

کد خبر : ۲۲۹۹۲۰
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- کوکو مرغ با سبزی غذایی بسیار لذیذ است که برای درست کردن آن به مواد غذ ایی زیادی نیاز ندارید.

مواد لازم:

  • سینه مرغ متوسط: نصف یک عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • فلفل سیاه و نمک: خیلی کم
  • زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذا خوری
  • سبزی کوکو سبزی: ۱ لیوان
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • زردچوبه: ۲/۱ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • پودر سیر: نصف قاشق چای خوری
  • آرد: ۱ و نیم قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

سینه مرغ را به شکل نواری و باریک برش بزنید و بعد برش‌ها را داخل یک ظرف بریزید، سپس برای طعم دار کردن مرغ‌ها، یک پیاز را پوست بگیرید و بشورید و به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و روی مرغ‌ها بریزید و با هم مخلوط کنید.

بعد مقداری نمک و فلفل سیاه را هم روی برش‌های مرغ بریزید و با هم ترکیب کنید.

سپس مقداری زعفران را در یک ظرف کوچک بریزید و کمی آب جوش روی آن بگیرید و بگذارید تا دم بکشد بعد زعفران دم‌کرده غلیظ را به مرغ‌ها اضافه کنید.

سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید تا رنگ و عطر و طعم زعفران کاملا به خورد مرغ‌‌ها برود و بعد روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت اجازه دهید تا استراحت کند و طعم دار شود و در این مدت مواد کوکو سبزی را آماده کنید.

سبزی کوکو سبزی را که از قبل آماده کرده‌اید و شامل سبزیجات معطر مانند گشنیز، ترخون، پیازچه، ریحون و نعناع است را در یک ظرف بریزید و بعد تخم مرغ‌ها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و کاملا با هم مخلوط شوند.

سپس آرد را روی آن‌ها بریزید و با هم خوب ترکیب کنید و بعد مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر را به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و عطر ادویه‌ها در مواد پخش شود و زردچوبه رنگ باز کند.

بعد کف یک قابلمه را با روغن خوب چرب کنید و نصف مواد کوکو سبزی را در آن بریزید و سپس روی آن مقداری زرشک بپاشید، به دلخواه و سلیقه خودتان می‌توانید مقداری مغزی گردو خرد شده را نیز روی کوکو سبزی بریزید و در سطح آن پخش کنید.

سپس باقی مانده مواد کوکو سبزی را روی آن بریزید و بعد برش‌های مرغ را روی لایه دوم بچینید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت تقریبا ۴۰ تا ۴۵ دقیقه خوب بپزد، حرارت کم باشد تا کوکو سبزی مغز پخت شود.

بعد کوکو سبزی را برگردانید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر هم زمان دهید تا دوباره بپزد و سپس از روی حرارت بردارید و در ظرف دیگری قرار دهید، بعد کوکو سبزی را در شکل و اندازه‌ دلخواه برش بزنید و با زرشک و خرده‌های گردو تزئین کنید.