شام امشب رو نوستالژی نوش جان کن؛ استانبولی بادمجان

برای شام امشب یک غذای خوشمزه رو درست کن و خودت رو مهمون یک شام لذیذ کنید.

کد خبر : ۲۲۹۷۶۱
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح، استانبولی بادمجان غذایی بسیار لذیذ است که برای درست کردنش زمان زیادی احتیاج ندارید.

مواد لازم:

  •  برنج: 2 پیمانه

  • بادمجان متوسط: 2 عدد

  • گوجه فرنگی بزرگ: 4 عدد

  •  رب: 2 قاشق

  •  سیب زمینی متوسط: 2 عدد

  •  زردچوبه: 1 قاشق چایخوری

  • نمک و فلفل: به میزان لازم

  • روغن: به میزان لازم

  • پیاز داغ:۳ ق غ 

طرز تهیه:

برنج را که از قبل به مدت ۲ ساعت خیس کرده‌اید مثل همیشه آبکش کنید.

بعد بادمجان‌ها را پوست گرفته، به صورت نگینی خرد کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در محلول آب و نمک- یک لیتر آب و یک قاشق غذاخوری نمک- بخوابانید.

سپس آن را از صافی رد کرده، خشکش کنید و در روغن تفت دهید.

 بعد از ۲ الی ۳ دقیقه سیب‌زمینی‌های نگینی خرد شده را اضافه کرده و آن را هم ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید.

 در این مرحله رب گوجه‌فرنگی وپیاز داغ را همراه زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کنید.

 در آخر گوجه‌فرنگی رنده شده را افزوده، در ظرف را بگذارید تا آب گوجه تمام شود و مواد به روغن بیفتد.

حالا مواد را لا‌به‌لای برنج بدهید و به مدت ۳۰ دقیقه آن را دم کرده، در ظرف مورد نظر سرو کنید.

منبع: برترین ها