صبحانه فردا؛ ساندویچ کروک موسیو
کوروک موسیوو یک ساندویچ فرانسوی کلاسیک است که از نان تست، ژامبون، پنیر و سس بشامل تشکیل شده است.
به گزارش وقت صبح، کوروک موسیوو معمولاً در فر یا تابه پخته می شود و یک میان وعده یا وعده غذایی خوشمزه و رضایت بخش است.
مواد لازم:
نان تست: 4 عدد
ژامبون: 4 ورق
پنیر گودا (یا هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید) 4 برش
شیر: 1/2 فنجان
کره: 1 قاشق غذاخوری
آرد: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
در یک ماهیتابه بزرگ، کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید.
آرد را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه هم بزنید تا قهوه ای شود.
شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.
نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا مزه دار شود.
روی هر تکه نان، یک ورق ژامبون و یک تکه پنیر قرار دهید.
نان های آماده شده را با سس بشامل بپوشانید.
نان های آماده شده را در یک ظرف فر قرار دهید و به مدت 10-15 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شود و سس طلایی شود، بپزید.
کروک موسیوهای آماده شده را از فر خارج کنید و سرو کنید.
منبع: دلگرم