صبحانه امروز؛ طرز تهیه پنکیک ژاپنی

پنکیک یکی از انواع کیک های ساده ژاپنی است که معمولا برای صبحانه تهیه می شود و بافتی نرم دارد.

کد خبر : ۲۲۹۲۷۱
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح، می توانید با درست کردن پنکیک ژاپنی یک صبحانه بسیار خوشمزه را آماده کنید و از خوردنش سیر نشوید.

مواد لازم:

  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • آرد: ۱/۵ پیمانه
  • نشاسته ذرت: نصف پیمانه
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • وانیل: نوک قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
  • شیر: نصف پیمانه
  • شکر: نصف پیمانه

طرز تهیه :

در ابتدای کار سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم.

سپس سفیده های تخم مرغ را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا کف کنند.

در این مرحله نصف شکر را کم کم به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و با همزن مخلوط می کنیم تا سفیده تخم مرغ کاملا سفید شده و فرم بگیرد.

در ادامه سفیده تخم مرغ را درون یخچال قرار می دهیم تا آب نیندازد.

حالا زرده های تخم مرغ را به همراه وانیل و باقیمانده شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا بافت مواد کشدار و روشن شود.

در ادامه روغن را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن، هم می زنیم.

در این مرحله شیر ولرم را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن، هم می زنیم.

در ادامه آرد را به همراه نشاسته ذرت و بکینگ پودر با هم ترکیب می کنیم، سپس درون الک می ریزیم و روی مواد داخل کاسه الک می کنیم.

در همین حین مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.

در ادامه سفیده تخم مرغ را در دو مرحله به کاسه اضافه کرده و از یک سمت مواد را به آرامی مخلوط می کنیم تا پف سفیده تخم مرغ نخوابد.

در این مرحله یک تابه تک نفره روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم گرم شود.

سپس با ملاقه از مایه پنکیک درون تابه می ریزیم و اجازه می دهیم یک سمت پنکیک بپزد.

برای تشخیص آماده شدن پنکیک با دست روی آنرا لمس می کنیم.

در صورتی که دستمان به سطح پنکیک نچسبد، یعنی یک سمت پنکیک به طور کامل پخته است و می توانیم آنرا بر گردانیم.

در ادامه پنکیک را به آرامی بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز به همین صورت بپزد.

منبع: چی شی