افطاری لذیذ مناسب با طبع و ذائقه جوانان امروزی؛ آش کشک

آش کشک یکی از آش خوشمزه و سنتی ایرانی می باشد که با ذائقه جوانان جور در می آید.

کد خبر : ۲۲۸۵۴۹
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح، آش کشک همان طور که از نامش پیداست کشک بیشتری در هنگام پخت اضافه می شود. همیشه آش ها گزینه مناسبی برای دورهمی می باشند.

مواد لازم:

  • نخود:  ۱ پیمانه
  • لوبیا چیتی:  ۱ پیمانه
  • کشک : ۲ پیمانه
  • سبزی آش:  ۲ پیمانه
  • بلغور جو: ۱/۲ پیمانه
  • برنج: ۱/۲ پیمانه
  • پیاز: ۲ عدد
  • سیر:  ۵ حبه
  • پیاز داغ و نعنا داغ: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا از شب قبل حبوبات و بلغور و گندم و برنج را با مقداری آب خیس کنید و چندین بار آب حبوبات را تعویض کنید تا نفخ آنها گرفته شود سپس حبوبات را جداگانه با مقداری آب بگذارید تا پخته شود. بلغور و گندم را نیز بگذارید تا پخته شود بعد از پخت برنج خیس خورد را نیز به آنها اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا برنج پخته و شگفته شود.

پیاز را نگینی ریز خرد کرده و به همراه کمی زردچوبه و روغن تفت دهید تا طلایی و سبک شود سپس سیرها را پوست بگیرید و پوره کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا عطر سیر خارج شود سپس حبوبات پخته شده را به همراه بلغور و گندم و برنج و آب داخل قابلمه ریخته و حرارت را ابتدا زیاد کنید بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کنید.

سبزی آش را اضافه کنید و اجازه دهید با قابلمه در باز با شعله ملایم پخته و سبزی تغییر رنگ دهد سپس کشک را با کمی آب ولرم باز کنید و به آش اضافه کنید و هم بزنید و برای ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا آش پخته شود.

در انتها بعد از ریختن کشک نمک آش را اندازه کنید سپس بعد از غلیظ شدن از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ریخته و به همراه کمی نعنا داغ و پیاز داغ و کشک تزئین کنید. نوش جان

منبع: پارسی دی