افطاری ساده و خوشمزه امروزی، فرنی زعفران عسلی

فرنی زعفرانی عسلی یک دسر و افطاری بسیار لذیذ است که راحت آماده می شود.

کد خبر : ۲۲۸۴۹۸
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح، فرنی زعفران عسلی می تاند یک افطاری بسیار راحت باشد که برای مهمانی های شما مناسب است.

مواد لازم:

  • شیر: 3 پیمانه
  • عسل: 6 ق غذا خوری
  • آرد برنج: 3.5 ق غذا خوری
  • خامه صبحانه: 100 گرم
  • گلاب:2 ق غذا خوری
  • زعفران: به مقدار لازم

ابتدا شیر سرد را به همراه عسل و آرد برنج داخل یک شیرجوش بریزید و خوب مخلوط کنید تا گلوله های آرد باز شود. باید به خوبی مواد را هم بزنید تا شکر و آرد حل شوند. می توانید از همزن دستی برای هم زدن مواد استفاده کنید.

حالا شیر جوش را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید. حالا به مهم ترین نقطه تهیه فرنی می رسید که باید مداوم مواد داخل شیر جوش را هم بزنید. راز یک فرنی خوب و خوشمزه در هم زدن مداوم با حرارت کم است تا بوی خامی آرد گرفته شود و شکر ذوب شود.

وقتی فرنی کم کم غلیظ شد باید زعفران از قبل سابیده شده را به صورت پودری یا دم شده غلیظ به فرنی اضافه کنید. شما می توانید بسته به سلیقه خود مقدار زعفران را اضافه کنید تا فرنی شما خوش رنگ شود. در ادامه گلاب را اضافه کنید و هم بزنید.

در ادامه باید خامه را داخل یک کاسه ریخته و با چنگال هم بزنید تا از حالت مسنجمی خارج شود. خامه را به مواد فرنی اضافه کنید و سریع هم بزنید تا بافت خامه باز شود. وقنی خامه کاملا حل شد آن را از روی حرارت بردارید. همان طور که فرنی داغ است داخل لیوان سرو ریخته و با مغزیجات دلخواه و یا گل محمدی تزئین کنید. نوش جان