افطاری جوان پسند امروز جمعه 3 فروردین؛ سوپ اسفناج ایتالیایی

سفره افطاری شما بدون یک کاسه سوپ مقوی به‌هیچ‌ وجه کامل نخواهد شد.

کد خبر : ۲۲۸۴۳۷
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح، سفره افطاری شما بدون یک کاسه سوپ مقوی به‌هیچ‌ وجه کامل نخواهد شد. این سوپ یک غذای لذیذ ایتالیایی است که مطمئناً می­‌تواند به یکی از غذاهای موردعلاقه شما تبدیل شود. برای پخت این سوپ ایتالیایی خوشمزه برای افطار می­توانید طبق دستورالعمل زیر عمل کنید.

مواد لازم:

  •     روغن‌ زیتون: 2 قاشق چای­خوری
  •     سیب‌زمینی خرد شده: 1 عدد
  •    پیاز خرد شده: نصف یک عدد
  •     کرفس خرد شده: 1 عدد
  •     سیر خرد شده: 2 حبه
  •     آب مرغ: 2 فنجان
  •     شیر بدون چربی: 2 فنجان
  •     اسفناج خرد شده: 170 گرم
  •     فلفل سیاه تازه آسیاب شده: به مقدار لازم
  •     نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:

    در یک قابلمه بزرگ، روغن‌ زیتون ریخته و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. سیب‌زمینی، پیاز، کرفس و سیر را به قابلمه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

    آب مرغ و شیر بدون چربی را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا به مرحله جوش برسند. سپس در قابلمه را ببندید و به مدت 10 دقیقه بگذارید روی حرارت ملایم بجوشند.

    حالا نوبت اسفناج‌­ها است. نصف اسفناج­‌های خرد شده را به سوپ اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر زمان بدهید تا قل بزنند.

    سوپ را از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید کمی خنک شود؛ سپس آن را با یک مخلوط‌کن دستی خوب هم زده و مخلوط کنید.

    اسفناج­‌های باقی‌مانده را به سوپ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.