کوکو تره و ریحان با سیب زمینی؛ یک غذای خوش عطر و ارزان برای شام
کوکو تره و ریحان با سیب زمینی یک غذای فوق العاده لذیذ است که عطر و طعمی بینظیر دارد.
وقت صبح، کوکو سیب زمینی یک غذای نوستالژیک و خوشمزه است که همه جورش چه پخته و چه خام آن خوشمزه می شود.
مواد لازم:
- سیب زمینی متوسط: 5 عدد
- تخم مرغ: 6 عدد
- تره و ریحان و پیازچه خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه و زیره و پودر سیر: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را بگذارید بپزد.
سپس با رنده ریز رنده کنید.
سبزی ها را خرد کرده و داخل سیب زمینی ها بریزید ،ادویه ها را هم اضافه کنید.
تخم مرغ ها را جداگانه در ظرفی ریخته و خوب بزنید و به سیب زمینی ها اضافه کنید.
این کار باعث پوک تر شدن کوکو می شود و هم بزنید و در تابه روغن ریخته و اجازه دهید خوب داغ شود.
کوکو را درون تابه بریزید.
یک طرفش که سرخ شد برگردانید و طرف دیگر را نیز سرخ کنید.