ماش ماشک؛ غذای خوشمزه و اصیل قمی

ماش ماشک یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که یک غذای قدیمی قمی محسوب می شود.

کد خبر : ۲۲۳۱۱۴
لینک کوتاه کپی شد
0

ماش ماشک غذایی بسیار خوشمزه است که برای درست کردن آن به مواد غذایی زیادی احتیاج ندارید.

مواد لازم:

  • گوشت: 200 گرم 
  • ماش: 2 پیمانه
  • زردک: 2 عدد
  •  پیازمتوسط: 2 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا گوشت و 1عدد پیاز را همراه آب داخل یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید.

صبر کنید تا گوشت نیم پز شود.

ماش را خوب شسته و هویج را به صورت حلقه حلقه خرد کنید. سپس ماش و هویج را همراه نمک، فلفل و زردچوبه به قابلمه اضافه کنید.

اجازه دهید غذا به خوبی پخته شود و بعد از یک الی دو ساعت که آب غذا کم شدن آن را از روی حرارت بردارید.

ماش ماشک را به یک ظرف دیگر منتقل کرده و با کمک گوشت کوب برقی یا دستی خوب آن را له کنید. سپس آن را همراه نان و سبزی خوردن سرو کنید.