ماش ماشک؛ غذای خوشمزه و اصیل قمی
ماش ماشک یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که یک غذای قدیمی قمی محسوب می شود.
ماش ماشک غذایی بسیار خوشمزه است که برای درست کردن آن به مواد غذایی زیادی احتیاج ندارید.
مواد لازم:
- گوشت: 200 گرم
- ماش: 2 پیمانه
- زردک: 2 عدد
- پیازمتوسط: 2 عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت و 1عدد پیاز را همراه آب داخل یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید.
صبر کنید تا گوشت نیم پز شود.
ماش را خوب شسته و هویج را به صورت حلقه حلقه خرد کنید. سپس ماش و هویج را همراه نمک، فلفل و زردچوبه به قابلمه اضافه کنید.
اجازه دهید غذا به خوبی پخته شود و بعد از یک الی دو ساعت که آب غذا کم شدن آن را از روی حرارت بردارید.
ماش ماشک را به یک ظرف دیگر منتقل کرده و با کمک گوشت کوب برقی یا دستی خوب آن را له کنید. سپس آن را همراه نان و سبزی خوردن سرو کنید.