کوکو گشنیز؛ غذایی آسان و ارزان در عین خوشمزگی

کوکو گشنیز یک غذای فوق العاده لذیذ و ارزان است که فوق العاده مقوی نیز می باشد.

کد خبر : ۲۲۲۸۸۶
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- کوکوی گشنیز، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با طعم دلچسب سبزیجات و ادویه‌های خوش عطر و طعم، لحظاتی دلنشین برای خوراکی‌های کنار سفره ایجاد می‌کند.

مواد لازم:

  • گشنیز : ۳۰۰ گرم
  • جعفری: ۳۰۰ گرم
  • سیر: ۲ حبه
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • آرد نخودچی:  ۲ قاشق غذاخوری
  • ادویه کاری: ۱ قاشق چایخوری
  • گردوی خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
  • زرشک:  ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  • زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

طرز تهیه:

گشنیز و جعفری را خوب بشویید و خشک کنید.

سپس، سیر را رنده کرده و به همراه ادویه‌های مورد نظرمان به سبزیجات اضافه کنید.

مخلوط کردن سیر رنده شده در این مرحله به افزایش طعم و عطر کوکو کمک شایانی می‌کند.

در این مرحله، سه عدد تخم مرغ را به مخلوط سبزیجات و ادویه‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

اگر متوجه شدید که مواد کمی سفت است و به خوبی به هم نمی‌چسبند، می‌توانید یک تخم مرغ دیگر اضافه کنید.

یک تابه را با مقدار کمی روغن چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.

سپس، مخلوط کوکو را داخل تابه بریزید و آن را فشرده کنید. در تابه را ببندید و کوکو را برای حدود ۵ تا ۶ دقیقه سرخ کنید.

ضخامت کوکو بستگی به سلیقه شما دارد؛ نازک‌تر باشد، زودتر و تردتر می‌شود و اگر ضخیم‌تر باشد، بافت نرم‌تری خواهد داشت. پس از این مدت، کوکو را برگردانده و سمت دیگر آن را نیز به همین ترتیب سرخ کنید.

کوکوی سرخ شده را در بشقاب بچینید و به دلخواه با سس کچاپ یا سس دلخواه دیگری سرو کنید. این غذا با طعم سس کچاپ ترکیب فوق‌العاده‌ای ایجاد می‌کند.