ویدئو/ ترفند ساده کوکو بادکوبه اصیل گیلانی

کوکو بادکوبه یکی از غذا‌های محبوب شمال کشور که بیشتر در مهمانی‌های رسمی و مراسم عروسی طبخ می‌شود.

کد خبر : ۲۲۲۸۶۳
لینک کوتاه کپی شد
0

 به گزارش وقت صبح،  کوکو بادکوبه شمالی یکی از غذا های سنتی و خوشمزه ایرانی است، که بیشتر در شمال کشور تهیه می‌ شود.

کوکو بادکوبه در مازندران هم درست می ‌شود و به کوکو بادکوبه مازندرانی معروف است.

کوکو بادکوبه غذای اصیل روستا هایی هست که کنار دریا واقع شدند و با پرندگان وحشی و مرغان هوایی درست می ‌شود و فقط مختص گیلان نیست و در مازندران و سایر استان‌های شمالی هم درست می‌ شود.

دستور پخت کوکوی بادکوبه خیلی ساده و آسان است و به مواد اولیه زیادی هم نیاز ندارد و برای مهمانی‌ها و دورهمی ‌های دوستانه هم غذای مناسبی است و حتی در مراسم عروسی هم با مقداری تغییرات جزئی سرو می ‌کنند.