کوکو جو؛ غذای فوق العاده آسان و ارزان بین المللی

کوکو جو غذایی بسیار لذیذ و آسان است که با داشتن طعمی بینظری بسیار ارزان است.

کد خبر : ۲۲۲۷۹۵
لینک کوتاه کپی شد
0
به گزارش وقت صبح، کوکو جو یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که نسبت به کوکوهای دیگر
کالری کمتری دارد.

مواد لازم:

سیب زمینی: ۲ عدد بزرگ

جو پرک: ۱۰۰ گرم

شیر: ¾ لیوان

پیاز: ۱ عدد بزرگ

سیر: ۲ حبه

شوید خشک: ۱ قاشق غذاخوری

تخم مرغ: ۲ تا ۳ عدد

نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

طرز تهیه:

برای تهیه کوکوی جو خوشمزه در ابتدای کار جوپرک و شیر را درون یک کاسه می ریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه کنار می

گذاریم تا جو به خوبی خیس بخورد.

 سیب زمینی ها را به همراه چند لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

در این مرحله قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم سیب زمینی ها به طور کامل بپزند.

پس از اینکه سیب زمینی ها به طور کامل پختند، آنها را پوست گرفته و با رنده ریز رنده می کنیم، سپس درون یک کاسه

مناسب می ریزیم.

حالا پیاز و سیر را با رنده ریز رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی شان به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه جو خیس
 
خورده را به همراه شوید خشک و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم.

در این مرحله تخم مرغ ها را به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا بافت شان یکدست شود. در

صورتی که مایه کوکو شل بود، مقداری آرد سوخاری اضافه کرده و به خورد مایه کوکو می دهیم تا منسجم شود.

حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان کاسه را

از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم.

 

در این مرحله با قاشق از مایه کوکو بر می داریم و درون روغن می اندازیم، سپس لبه ها و روی آنرا با پشت قاشق صاف

می کنیم. پس از اینکه یک سمت کوکو به خوبی سرخ شد، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز به طور کامل سرخ

شود.

تمام مایه کوکو را به همین صورت سرخ می کنیم، سپس کوکوهای سرخ شده را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا

روغن اضافی شان گرفته شود. در نهایت کوکوها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان سرو می کنیم.