کدو عسلی؛ دسری لذیذ با طعمی شگفت انگیز برای یلدا

دسر کدو عسلی یک نوع شیرینی بسیار لذیذ است که می توانید براحتی برای شب یلدا درست کنید.

کد خبر : ۲۲۱۸۳۵
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح، دسر کدو عسلی یک دسر بسیار خوشمزه است که می تواند برای شب یلدا آن را درست کرده و مهمان های خود را سورپرایز کنید.

مواد لازم:

  •     کدو حلوایی: ۱ عدد
  •     عسل: ۲ ق غذا خوری
  •     پودر دارچین: ۱ ق چای خوری
  •     آب: ۱/۲ لیوان
  •     کره: ۵۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا باید کدو را بشورید و از وسط به دو نیم کنید و با کمک قاشق هسته های داخل کدو را خارج کنید و بدون کندن پوست به صورت و اندازه دلخواه برش بزنید

. داخل تابه گود باید کره را بریزید و صبر کنید تا ذوب شود و بعد کدو ها را اضافه کنید و هر دو طرف کدو ها را سرخ کنید.

وقتی همه کدو ها کمی تفت خوردند باید به صورت لایه بچینید. یک لایه کدو کف تابه قرار دهید و کمی عسل و پودر دارچین روی آن بریزید و مجدد یک لایه دیگر کدو و همین طور ادامه دهید و لایه ها را تکرار کنید تا کدو تمام شود.

 آب را اضافه کنید و درب تابه را قرار دهید و برای ۴۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود و بعد از ۴۰ دقیقه حتما چک کنید و اگر نرم شده بود آماده سرو است و اگر نیاز داشت کمی آب بریزید ولی خود کدو آب می اندازد و بگذارید با آب خودش پخته شود تا طعم بهتری داشته باشد. می توانید موقع سرو روی هم قرار دهید و با کمی عسل سرو کنید.