کوکو بادمجان دودی و نارنج؛ غذایی که نمی توانید از عطر و طعمش بگذرید!

کوکو بادمجان دودی و نارنج یک غذای بسیار لذیذ است که عطر و طعمی بینظیر دارد.

کد خبر : ۲۲۱۳۰۱
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- کوکوی بادمجان دودی و نارنج بسیار خوشمزه است و طرفداران بسیار زیادی دارد و عطر و طعم آن به یادماندنی است.

مواد لازم:

  • بادمجان متوسط: ۴ عدد
  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • سیر: ۱ حبه
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار کافی
  • روغن مایع: به مقدار کافی
  • نارنج: 3 عدد

طرز تهیه:

بادمجان ها را در روی زغال یا گاز کبابی کنید و بعد پوست بگیرید.

پس از پخته شدن بادمجان‌ها، آن‌ها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و اجازه دهید تا مقداری خنک شوند.

در مرحله بعد پیاز و سیر را رنده کنید و بعد از این که با دست آن‌ها را فشار دادید و آبشان را گرفتید، سیر و پیاز را نیز به بادمجان‌ها اضافه کنید.

سپس به این مواد نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید.

آب 3 عدد نارنج را گرفته و به مواد اضافه کنید.

در این مرحله می‌توانید مواد را با میکسر مقداری میکس کنید و یا با گوشت‌کوب کاملا له کرده و یا حتی می‌توانید بادمجان‌ها را نیز مانند پیاز و سیر رنده کرده و با مواد دیگر مخلوط کنید.

در مرحله بعد تخم مرغ‌ها را که در ظرف جداگانه‌ای شکسته‌اید و کاملا هم زده‌اید، به ظرف حاوی مواد اضافه کنید.

 پس از اضافه کردن تخم‌مرغ‌ها، مواد را خوب هم بزنید تا مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شده و مایه کوکوی بادمجان یکدست و منسجم شود.

در این مرحله یک ماهیتابه مناسب را بر روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در داخل آن بریزید و اجازه دهید تا روغن داغ شود.

بعد از داغ شدن روغن، مایه کوکو را داخل ماهیتابه ریخته و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید.

سپس اجازه دهید تا یک طرف کوکو کاملا سرخ شود. بعد از این که یک سمت کوکو کاملا سرخ شد، باید آن را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز، سرخ شود.