کوکو گوجه و جعفری؛ غذایی ارزان با یک طعم بیادماندنی و متنوع
کوکو گوجه و جعفری یک غذای بسیار لذیذ با طعمی بینظیر است که رقیب ندارد.
وقت صبح- کوکو گوجه و جعفری غذایی بسیار آسان و اقتصادی است که در زمان کوتاهی آماده می شود.
مواد لازم :
- گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم
- جعفری: 100 گرم
- پیاز: ۱ عدد کوچک
- آرد گندم: ۲ قاشق غذا خوری
- نعنا: ۵ شاخه
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
- پیازچه: 4 شاخه
طرز تهیه:
پوست گوجه فرنگی را بوسیله پوست کن مخصوص می کَنیم و سر و ته آن را جدا کرده و کاملاً خرد می کنیم و داخل آبکش می ریزیم تا کاملاً آب گوجه فرنگی گرفته شود.
بعد پیاز، پیازچه، نعنا و جعفری را کاملاٌ خرد کرده و داخل یک ظرف می ریزیم و گوجه فرنگی که آب خود را کامل از دست داده اضافه می کُنیم.
همچنین آرد، روغن زیتون، بکینگ پودر، نمک و پودر فلفل قرمز. بعد مایع را خوب هم می زنیم (حدود ۵ دقیقه) و اگر مایع شُل بود باز هم مقداری آرد اضافه می کُنیم.
درون یک تابه مقداری روغن می ریزیم تا گرم شود، مایع بدست آمده را به شکل کوکوی سیب زمینی درآورده و درون تابه رها می کنیم و می گذاریم تا یک طرف آن کاملاً سرخ شود.
همین کار را با طرف دیگر کوکو نیز انجام می دهیم.