کتلت بادمجان و سیب زمینی، غذای گیاهی و اقتصادی با مزهای بینظیر
کتلت بادمجان و سیب زمینی یک غذای گیاهی است که در عین سادگی از خوردنش سیر نمی شوید.
وقت صبح- کتلت بادمجان و سیب زمینی غذایی بسیار لذیذ و گیاهی است که با یکبار امتحان مشتری پر و پا قرص آن میشوید.
مواد لازم:
- بادمجان: ۵ عدد متوسط
- سیر: ۳ حبه
- سیب زمینی: ۳عدد
- پیاز: ۱ عدد بزرگ
- تخم مرغ :۳ عدد
- آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
- زردچوبه و روغن: به مقدار کافی
طرز تهیه:
بادمجانها را کباب میکنیم و پوستشان را جدا میکنیم.
بادمجانها را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و درون یک کاسه مناسب میریزیم.
سیر، پیاز و سیب زمینی را با رنده ریز رنده میکنیم.
آب اضافی سیر، پیاز و سیب زمینی را به طور کامل با فشار دست گرفته و به همراه تخم مرغ، آرد سوخاری و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه حاوی مواد اضافه میکنیم.
مرحله مواد را به خوبی مخلوط میکنیم تا بافت آنها به طور کامل یکدست و منسجم شود.
تابه را داغ میکنیم و روغن می ریزیم و مواد کتلت را در روغن داغ سرخ میکنیم.