کوکو بادمجان و پیازچه؛ غذایی اقتصادی و لذیذ که رقیب ندارد!
کوکو بادمجان و پیازچه یک غذای اقتصادی و لذیذ است که با یک بار امتحان کردن مشتری پر و پا قرص آن می شوید.
وقت صبح- کوکو بادمجان و پیازچه یک غذای فوق العاده خوشمزه است که می تواند یک شام فوق العاده سبک و گیاهی برای شما و خانواده تان باشد.
مواد لازم:
- بادمجان: متوسط ۴ عدد
- تخم مرغ: ۳ عدد
- پیاز بزرگ: ۱ عدد
- سیر: ۱ حبه
- روغن مایع: به مقدار لازم
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
- پیازچه خرد شده: 100 گرم
طرز تهیه:
بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت آبپز بپزید.
سیر و پیاز را رنده کنید و پس از اینکه با فشار دست آبشان را گرفتید به کاسه حاوی بادمجان اضافه کنید.
مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه کنید و آنها را با گوشتکوب به خوبی بکوبید تا بادمجان ها کاملا له شوند. در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را هم مانند سیر و پیاز رنده کنید.
پیازچه های خرد شده را هم به مواد اضافه کنید.
در مرحله بعدی تخم مرغ ها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
سپس به کاسه حاوی بادمجان اضافه کنید.
مواد را خوب مخلوط کنید تا مایه کوکو کاملا یکدست و منسجم شود.
یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید ، پس از اینکه روغن داغ شد مایه کوکو را داخل تابه بریزید.
با پشت قاشق مایه کوکو را صاف کنید و اجازه دهید یک سمت آن به طور کامل سرخ شود.
پس از اینکه قسمت زیرین کوکو سرخ شد آنرا برگردانید تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.