طرز پخت کباب کوبیده خانگی؛ رستوران را راحت به خانه بیاورید!

خیلی راحت کباب کوبیده را در خانه و روی اجاق گاز درست کنید و از خوردن این غذ ای لذیذ و سالم لذت ببرید.

کد خبر : ۲۱۹۵۶۹
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- شما میتوانید به یک روش بسیار ساده کباب کوبیده را در خانه درست کنید و اهالی خانه را مهمان یک غذای لذیذ کنید.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده: ۱ کیلو
  • زعفران دم کرده:   ۱ قاشق
  • لیموترش:  ۱ عدد
  • پیاز متوسط:  ۳ عدد
  • نمک: ۳ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
  • کره ۵۰ گرمی: ۱ عدد

طرز تهیه:

 ابتدا پیاز‌ها را با رنده ریز رنده کرده و آب آن را کامل بگیرید و در ظرف جداگانه‌ای نگه دارید.

 گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را با نمک، فلفل و زعفران دم کرده مخلوط کنید و حسابی ورز بدهید.

 بر روی ترکیب حاصل یک سلفون کشیده و آن را برای یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

پس از سپری شدن این مدت گوشت‌‌ها را از یخچال خارج کرده و قبل از به سیخ گرفتن آن‌ها را دوباره ورز دهید.

شما برای این کار از قالب های آماده که در پلاستیک فروشی فروخته می شود استفاده کنید.

برای سیخ گرفتن کباب کوبیده، باید برای هر سیخ کوچک تقریبا ۱۰۰ گرم گوشت در نظر بگیرید.

در واقع مقدار گوشتی که به هر سیخ می‌گیرید باید به اندازه‌ای باشد که نه باعث سوختن و نه خام ماندن گوشت در حین پختن کباب شود.

پس از سیخ کردن گوشت‌ها، مجدد سیخ‌ها را در یخچال گذاشته و به مدت یک ساعت به آن استراحت دهید.

در هر مرحله فقط ۲ سیخ کباب روی شعله گاز قرار دهید.

در ابتدای کار شعله گاز را زیاد کنید و سیخ‌ها را مرتب زیر و رو کنید تا گوشت خودش رو جمع کند و از سیخ نریزد.

پس از آنکه گوشت خودش را گرفت حرارت شعله را کم کنید و هر از گاهی سیخ‌ها را زیر و رو کنید تا کباب شما آرام آرام پخته شود.

نکات کلیدی:

    گوشت گوسفندی که برای کباب کوبیده تهیه می‌کنید باید مخلوطی از سردست و قلوه گاه گوسفندی باشد.

    گوشت کباب کوبیده را سه مرتبه چرخ کنید.

    بهتر است سیخ‌ها قبل از به سیخ گرفتن گوشت‌ها سرد باشند.