روش تهیه مشته بادمجان غذای اصیل و خوشمزه شیرازی + فیلم

در ویدو زیر به شما طرز تهیه مشته بادمجان شیرازی را آموزش می دهیم.

کد خبر : ۲۱۹۵۵۰
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح، یکی از غذاهای سنتی ایرانی مشته بادمجان است. مشته بادمجان غذای اصیل شیرازی است. این غذا بسیار خوشمزه و لذیذ است. غذای مشته بادمجان بسیار پرطرفدار است.برای طرز تهیه مشته بادمجان شیرازی همراه ما باشید. 

 مواد لازم برای مشته بادمجان 

بادمجان متوسط ۳ عدد

گوجه ۳ عدد

پیاز متوسط ۲ عدد

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

آرد نخودچی یا سوخاری ۲ ق غ

نمک به مقدار لازم

زردچوبه ۱ ق غ

پاپریکا و فلفل سیاه ۱ ق چ

رب گوجه ۱ ق غ

 

طرز تهیه مشته بادمجان

ابتدا بادمجانها رو پوست بگیرید و نمک بزنید و حدودا یک ساعت بذارید تا سیاهی و تلخی ش گرفته بشه.تو این فاصله گوشت چرخ کرده رو به همراه یک پیاز رنده شده و آرد و ادویه جات با هم خوب ورز بدین و به شکل قلقلی در بیارید.

بادمجون و قلقلی ها رو سرخ کنید و در آخر پیاز داغ بگیرید.روی پیازداغ رو گوجه حلقه شده ،بادمجون های سرخ شده بچینید و در نهایت گوشت قلقلی رو روی بادمجانها بریزید و در آخر یه قاشق رب گوجه که با یک لیوان آب جوش حل شده روی مواد بریزید و حدود نیم ساعت زمان بدین تا با شعله کم با هم خوب بپزن تا به روغن بیفته.این غذا رو میتونید با نون یا برنج سرو کنید.