خوراک راگو؛ یکی از خوشمره ترین غذاهای بین المللی
خوراک راگو یک غذای بسیار لذیذ است که بخاطر استفاده از سبزیجات متنوع بسیار پر خاصیت است.
وقت صبح- خوراک راگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود
مواد لازم:
لوبیا سبز: ۴۰۰ گرم
سیب زمینی: ۱ عدد
هویج: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد بزرگ
گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار کافی
روغن و دارچین: به مقدار کافی
طرز تهیه:
گوشت را به صورت قورمه ای خرد می کنیم و می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود.
هویجها را پوست گرفته و به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
قابلمه را روی حرارت قرار داده و پیاز را چند دقیقه تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس گوشت خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد.
رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می دهیم تا رب گوجه فرنگی به طور کامل سرخ شود.
هویج خرد شده را به قابلمه می افزاییم و آنرا نیز به همراه دیگر مواد چند دقیقه تفت می دهیم، سپس ۲ لیوان آب جوش به قابلمه افزوده و درب آنرا می گذاریم تا گوشت و هویج نیمپز شوند.
در همین حین لوبیا سبز را می شوییم و به اندازه بند انگشت خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه لوبیا سبز را اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم تا سرخ شود.
حالا سیب زمینی را پوست می گیریم و به صورت حبه ای خرد می کنیم، سپس با آب سرد می شوییم. پس از اینکه گوشت نیمپز شد، لوبیا سبز و سیب زمینی را به قابلمه اضافه می کنیم.
در این مرحله مقداری نمک و دارچین اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خوراک جا بیفتد. پس از اینکه خوراک به روغن افتاد، آب لیمو ترش را اضافه کرده و اجازه می دهیم ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند، سپس سرو می کنیم.