رولت اسفناج؛ یک غذای گیاهی که از خوردنش سیر نمی شوید!
رولت اسفناج یک غذای گیاهی بسیار لذیذ است که می تواند وعده ای مفید برای گیاهخواران باشد.
وقت صبح- رولت اسفناج خواص و فواید بسیار زیادی برای سلامتی داشته و یک غذای سالم و گیاهی است و طعمی بینظیر دارد.
مواد لازم:
- اسفناج: دو کیلو گرم
- تخم مرغ: شش عدد
- پنیر لبنه: دویست گرم
- فلفل دلمهای رنگی ریز خرد شده: یک پیمانه
- قارچ خرد شده: نصف پیمانه
- نخود فرنگی پخته شده: نصف پیمانه
- ذرت پخته شده: نصف پیمانه
- هویج پخته خرد شده: نصف پیمانه
- نمک و فلفل و آویشن و روغن مایع: به میزان مورد نیاز
طرز تهیه:
فلفلدلمهایها را نگینی ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
قارچ ها را نیز به صورت ورقهای و یا به شکل نگینی خرد کنید.
یک تابه با اندازه مناسب برداشته و روی حرارت ملایم گذاشته و قارچهای خرد شده را به آن اضافه کنید.
هویجها را بعد نگینی خرد کردن آب پز کنید.
بعد از اینکه هویج پخته شد آن را نیز به صورت نگینی ریز خرد کنید.
اسفناجها را پاک کرده و به خوبی بشویید و بعد روی بخار پز قرار دهید تا به خوبی پخته شود.
بعد از اینکه اسفناج به خوبی پخته شد و آب آن گرفته شد، ساطوری ریز خرد کنید.
تخم مرغها را در یک کاسه بشکنید و به خوبی هم بزنید تا لختگی تخم مرغ گرفته شود و تخم مرغها یکدست شوند.
بعد از هم زدن تخم مرغها اسفناج پخته و خرد شده را نی به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
حال در این مرحله نمک، فلفل و آویشن را نیز اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید.
یک تابه نچسب بردارید و روی حرارت قرار دهید. مقداری روغن مایع داخل تابه ریخته و منتظر شوید تا روغن کاملا داغ شود.
مواد اسفناج دار را داخل تابه بریزید و کاملا پخش کنید تا یکدست در کف ماهیتابه قرار بگیرد.
اجازه دهید تا با حرارت همانند کوکو سرخ شود.
یک طرف اسفناج سرخ شود کافی است و سپس آن را از تابه خارج کرده و روی کاغذ روغنی بیندازید.
سپس همانند رولت به آرامی آن را بپیچید و در یخچال یک ساعت استراحت دهید تا خنک شود.
در ظرف قارچهایی که آب آنها کشیده شد را با فلفل دلمهای خرد شده، هویج پخته خرد شده، نخود فرنگی پخته شده و ذرت پخته شده با هم مخلوط کنید.
پنیر لبنه را نیز به مواد میانی رولت اسفناج اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند. ادویه را نیز اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.
در این مرحله رولت اسفناج را از یخچال خارج کرده و مواد میانی رولت اسفناج را روی رولت پهن کرده و رولت را دوباره به آرامی بپیچید و مجددا برای مدت زمان یک ساعت در داخل یخچال قرار دهید.
در نهایت پس از گذشت یک ساعت رولت اسفناج را از یخچال خارج کرده و به کمک یک چاقوی تیز و ارهای به صورت رولتهای تک نفره برش بزنید و در ظرف مناسب به همراه سس دلخواه سرو کنید.