خوراک بادمجان ماست؛ خوراکی که در طعم و مزه رقیب ندارد!
خوراک بادمجان ماست یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد متنوعی درست می شود.
وقت صبح- خوراک بادمجان ماست یکی از انواع غذاهای ساده و بدون گوشت است که برای گیاهخواران مناسب می باشد.
مواد لازم:
-
بادمجان: ۵۰۰ گرم
-
ماست: ۵۰۰ گرم
-
پیاز: ۱ عدد متوسط
-
پودر زیره: ۱ قاشق غذاخوری
-
پودر گشنیز: 1 و نیم قاشق غذاخوری
-
زردچوبه و نمک: از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
-
پرک چیلی و پودر فلفل قرمز: از هر کدام نصف قاشق چایخوری
-
روغن : نصف پیمانه
-
برگ بو: ۳ عدد
طرز تهیه:
بادمجان ها را شسته، سپس به صورت ورقه ای خرد می کنیم.
حالا ورقه های بادمجان را درون کاسه حاوی آب و نمک به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می گذاریم.
سپس روی دستمال قرار می دهیم تا آب اضافی شان کشیده شود.
در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم.
حالا ورقه های بادمجان را درون تابه می چینیم و ۲ طرف شان را کاملا سرخ می کنیم.
در ادامه یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم گذاشته و ۲ قاشق روغن مایع به آن می افزاییم، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.
حالا ۱ قاشق چایخوری زیره به همراه ۱ قاشق چایخوری پرک چیلی و برگ بو به قابلمه اضافه می کنیم.
ادویه ها را تفت می دهیم تا زیره به صد درآید، سپس به ماست اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.
حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم.
سپس پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به تابه می افزاییم.
پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.
سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و به همراه پودر گشنیز، مابقی پودر زیره، زردچوبه، نمک، فلفل چیلی و پودر فلفل قرمز به تابه اضافه کرده، سپس تفت می دهیم تا عطر ادویه ها به مشام برسد.
۱ پیمانه آب به تابه اضافه کرده و درب آنرا می بندیم و اجازه می دهیم ادویه ها بپزند.
حالا درب تابه را برداشته و اجازه می دهیم به روغن بیفتد، سپس یک ظرف مناسب انتخاب کرده و به مقداری از مخلوط ادویه ها درون آن می ریزیم.
حالا ورقه های بادمجان را به صورت مرتب درون ظرف می چینیم و ماست ادویه ای را به صورت پخش روی ورقه های بادمجان می ریزیم.
سپس لایه ها را به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند و به همراه نان سرو می کنیم.