روش پخت غذای اصیل و مجلسی مناسب مهمانی های خاص
در حال حاضر دستور طبخ آن پیش رویتان است و یکی از بهترین طعمها را با خوردن آن تجربه خواهید کرد!
- پیاز
- کشک
- سیر
- نعناع
- ترخون
- گردو
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زیره سیاه
- نخود
- ۱/۵ پیمانه
- گوشت گردن
- ۵۰۰ گرم
- ۴ عدد
- ۲ پیمانه
- ۴-۵ حبه
- به میزان لازم
- خیلی کم
- به میزان دلخواه
- به میزان لازم
گوشت گردن را به همراه یک عدد پیاز 4 قاچ شده، زیره سیاه و نخود داخل یک قابلمه بریزید و آب را هم اضافه کنید. حدود 3-4 ساعت زمان بدهید تا با شعله کم حرارت ببیند و گوشت نرم شود و نخود هم حسابی بپزد.
بعد از طی این مدت نمک آن را اندازه کنید و مدتی دیگر هم اجازه پخت بدهید. از ابتدا نمک را اضافه نکنید تا گوشت خوب مغزپخت شود.
با این غذای اصیل و مجلسی مهمانان را سورپرایز کنید .
آب گوشت را صاف کنید و کنار بگذارید. به آن نیاز دارید. گوشت و نخود را حسابی بکوبید تا نرم و یک دست بشود.
3 عدد پیاز را بعد از گرفتن پوست، به صورت کاملا نازک خلالی برش بزنید.
در یک ماهیتابه پیاز را با در بسته قرار بدهید تا با بخاری که در آن ایجاد میشود کمی بپزد و نرم بشود. وقتی آب آن کشیده شد روغن اضافه کنید و در اواخر طلایی شدن پیاز، زردچوبه را هم داخل ماهیتابه ریخته تا یک پیاز داغ طلایی خوشرنگ داشته باشید.
گوشت و نخود را به همراه کمی از آب گوشت که با آن پخته شده بود و کنار گذاشته بودید مخلوط کنید.
در یک قابلمه مقداری روغن بریزید که بهتر است از نوع حیوانی باشد! سیر رنده شده را به همراه گردویی که خرد کردید داخل آن بریزید. گردو را له نکنید و طوری با چاقو خرد کنید که زیر دندان حس بشود. مقدار آن هم بستگی به علاقمندی خودتان دارد.
گام پنجم:
کجای کار بودیم؟! بله! اجازه ندهید کشک به جوش بیفتد. همین که از اطراف آن حبابهایی را مشاهده کردید یعنی وقت آن رسیده است که مواد حاوی کشک را به قابلمه گوشت و نخود کوبیده شده اضافه کنید.
بزقرمهی شما حاضر است. عطر و رنگ و طعم آن بی نظیر است و با یک بار خوردن آن برای همیشه عاشقش خواهید شد!
این غذا با نان سرو میشود. اما اگر دوست دارید با برنج میل کنید کمی آب دارتر آن را تهیه کنید.
منبع: برترین ها