خورش آلوچه؛ غذای اصیل کرمانی که عطری بی‌نظیر دارد!

خورش آلوچه یکی از خورشت های سنتی استان کرمان است که طعمی بی‌نظیر دارد.

کد خبر : ۲۱۸۳۴۸
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- خورش آلوچه غذایی بسیار خوش عطر و طعم است که بخاطر استفاده از سبزی معطر عطری فوق العاده  دارد.

مواد لازم:

  • گوشت: ۴۰۰ گرم
  • لوبیاچیتی: ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق سوپخوری
  • سبزی خشک (جعفری و گشنیز): ۳۰۰ گرم
  • پیاز سرخ‌شده: نصف پیمانه
  • آلوچه‌خشک: ۱۰۰ گرم
  • آبلیمو: دو قاشق سوپخوری
  • روغن: نصف پیمانه
  • ادویه، زردچوبه، فلفل و دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت را با پیاز تفت می‌دهیم و لوبیای خیس‌شده را با مقداری آب‌جوش به گوشت اضافه می‌کنیم.

نمک و تمام ادویه‌ها را افزوده و می‌گذاریم با حرارت ملایم پخته شود.

پس از پخته شدن گوشت و لوبیا، سبزی خشک، آلوچه، آبلیمو و رب را می‌افزاییم.

پس از نیم ساعت جوشیدن، خورش آماده است.