خورش آلوچه؛ غذای اصیل کرمانی که عطری بینظیر دارد!
خورش آلوچه یکی از خورشت های سنتی استان کرمان است که طعمی بینظیر دارد.
وقت صبح- خورش آلوچه غذایی بسیار خوش عطر و طعم است که بخاطر استفاده از سبزی معطر عطری فوق العاده دارد.
مواد لازم:
- گوشت: ۴۰۰ گرم
- لوبیاچیتی: ۱۰۰ گرم
- رب گوجهفرنگی: یک قاشق سوپخوری
- سبزی خشک (جعفری و گشنیز): ۳۰۰ گرم
- پیاز سرخشده: نصف پیمانه
- آلوچهخشک: ۱۰۰ گرم
- آبلیمو: دو قاشق سوپخوری
- روغن: نصف پیمانه
- ادویه، زردچوبه، فلفل و دارچین: به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت را با پیاز تفت میدهیم و لوبیای خیسشده را با مقداری آبجوش به گوشت اضافه میکنیم.
نمک و تمام ادویهها را افزوده و میگذاریم با حرارت ملایم پخته شود.
پس از پخته شدن گوشت و لوبیا، سبزی خشک، آلوچه، آبلیمو و رب را میافزاییم.
پس از نیم ساعت جوشیدن، خورش آماده است.