سیب زمینی شکم پر با ژامبون؛ فست فودی عالی با طعمی متفاوت
سیب زمینی شکم پر با ژامبون یک غذای فست فودی آسان است که طعمی بسیار متفاوت و خاص دارد.
وقت صبح، ترکیب سیب زمینی و ژامبون ترکیب بسیار لذیذی است و می توانید این غذای خوشمزه را به عنوان میان وعده، عصرانه یا پیش غذا سرو کنید.
مواد لازم:
- سیب زمینی متوسط: 6 عدد
- ژامبون: 6 ورق
- پنیر چدار رنده شده:صد و پنجاه گرم
- خامه ترش: نصف پیمانه
- روغن، نمک، فلفل، روغن زیتون: به مقدار لازم
- پیازچه خرد شده: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
سیب زمینی را شسته و روی آن کمی روغن زیتون می زنیم و به مدت یک ساعت در فر با دمای چهارصد درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
بعد از اینکه سیب زمینی را از فر خارج کردیم آن را به صورت طولی به دو قسمت تقسیم می کنیم.
داخل سیب زمینی را با قاشق تا یک سانتی متر مانده به پوست خالی می کنیم.
داخل و بیرون سیب زمینی را نمک می زنیم و به روغن آغشته می کنیم و در فر با دمای چهارصد و پنجاه درجه سانتی گراد به مدت ده دقیقه قرار می دهیم.
ژامبون خرد شده و پنیر رنده شده را داخل سیب زمینی می ریزیم و روی آن کمی فلفل می زنیم.
سیب زمینی ها را دوباره به مدت دو دقیقه در فر قرار می دهیم تا پنیر برشته شود.
سپس سیب زمینی ها را از فر خارج کرده و روی آن ها کمی خامه ترش و پیازچه خرد شده می ریزیم.