"سیب زمینی شکم پر"، غذایی فوق العاده که در مقابلش نمی توان رژیم را رعایت کرد!
سیب زمینی از آن دست غذاهایی است که همیشه یک منوی جدید برای ارائه دارد و یکی از بهترین منوهای آن سیب زمینی شکم پر است.
به گزارش وقت صبح، سیب زمینی شکم پر از جمله غذاهای بسیار لذیذ و خوشمزه است که اگر یکبار آن را امتحان کنید حتما مشتری پر و پا قرص آن می شوید.
مواد لازم:
سیب زمینی: 4 عدد
قارچ: 6 عدد
تخممرغ: 3 عدد
کالباس و سوسیس: 400 گرم
جعفری خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: به مقدار دلخواه
زردچوبه، فلفل سیاه و نمک: به مقدار کافی
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیب زمینیها را داخل فویل و یا بدون آن درون سینی فر قرار دهید.
اجازه دهید سیب زمینی به مدت یک ساعت در دمای 180 درجه سانتیگراد مغز پخت شود.
بعد خنک شدن سیب زمینی ها با قاشق کوچک داخل سیب زمینی را خارج کنید.
مواد داخل سیب زمینی را دور نریزید و در داخل یک ظرف دیگر بریزید و با پشت قاشق پوره کنید.
مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل پوره سیب زمینی بریزید.
تخممرغ آب پزشده، سوسیس و کالباس را خرد کنید و جعفری ریزشده را هم با همدیگر مخلوط کنید.
قارچ را اسلایس کنید و با حرارت به مدت 10 دقیقه سرخ کنید.
سپس سایر مواد را هم داخل آن بریزید و با حرارت تفت دهید.
مواد را داخل سیب زمینیها بریزید.
فر را روشن کنید تا گرم شود.
حالا از مواد به اندازه کافی بردارید و داخل سیبزمینیها بریزید.
به اندازه یک سانتیمتر باید فضا برای ریختن پنیر پیتزا باقی بماند.
حالا سیب زمینی را داخل فر قرار دهید.
دمای آن باید روی 180 درجه سانتیگراد باشد و زمان را هم روی 15 دقیقه تنظیم کنید.
در 5 دقیقه آخر گریل فر را روشن کنید تا پنیر پیتزا روی سیب زمینی شکم پر طلایی رنگ شود.