“واویشکا شوید با مرغ”، غذای اصیل گیلانی با عطر و طعمی هیجان انگیز
واویشکا شوید با مرغ یک غذای فوری و لذیذ است که اصالت آن برمی گردد به گیلان و مواد غذایی زیادی برای درست کردن احتیاج ندارد.
به گزارش وقت صبح ، واویشکا شوید با مرغ غذایی بسیار لذیذ گیلانی است که در زمان کوتاهی درست می شود و تجربه ای عالی برای یک غذای متنوع است.
مواد لازم:
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۳ حبه
شوید خشک یا تازه ۳ ق غذا خوری
تخم مرغ به تعداد نفرات
لیموترش ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز داغ حسابی درست کنید و سیر له شده را در آن تفت دهید.
سینه مرغ خرد شده را به همراه پیاز و سیر تفت دهید و به آن ادویه و کمی نمک اضافه کنید.
۱ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا مرغ ها با حرارت کم پخته و نرم شوند .
وقتی مرغ پخته و به اصصلاح تنگاب شد و آب اضافی آن تبخیر شد نوبت اضافه کردن شوید می باشد.
شوید تازه یا خشک را اضافه کنید و هم بزنید.
تخم مرغ را داخل قابلمه شکسته و درب را بگذارید تا تخم مرغ خودش را کمی بگیرد .
سپس در انتها کمی آب لیموترش تازه روی آن ریخته و به همراه پلو سرو کنید.