“آش کلم برگ تبریزی”، عصرانه ای بی رقیب برای روزهای دل‌انگیز پاییزی

آش کلم برگ تبریزی یک آش بسیار متنوع و لذیذ است که اصالت ان برمی گردد به شهر زیبای تبریز و طعمی بینظیر دارد.

کد خبر : ۲۰۹۱۴۵
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، آش کلم برگ به روش های مختلفی در شهرهای ایران تهیه می شود، اما رسپی آش کلم برگ تبریزی بسیار خاص و متفاوت است.

این اش در بین تبریزی ها از محبوبیت زیادی برخوردار است.

مواد لازم برای تهیه آش کلم برگ:

بلغور گندم ۱ پیمانه

نخود ۱ پیمانه

لوبیا چیتی ۱ پیمانه

برنج ۱ پیمانه

کلم برگ سفید ۱ عدد

سبزی آش ۵۰۰ گرم

هویج ۳ عدد

پیاز ۲ عدد

کشک و نعنا داغ و پیاز داغ به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

پیاز داغ پر زردچوبه درست می کنیم و حبوبات را به همراه بلغور را اضافه کنید و چند لیوان آب روی آنها بریزید و اجازه دهید تا حبوبات پخته و نرم شود.

بعد از گذشت یک ساعت برنج را اضافه می کنیم.

چند دقیقه بعد کلم برگ خرد شده و هویج نگینی را نیز اضافه کنید و اجازه می دهیم آش جا بیفتد.

بعد از گشذت یک ساعت سبزی را اضافه می کنیم.

در آخر اجازه می دهیم اش کاملا بپزد و به لعاب بیفتد.

نمک غذا را در آخر اضافه می کنیم و کشک را هم با اش هم میزنیم و بعد از 10 دقیقه اش شما آماده است.