عکس شوکه کننده از پولدارترین هوادار پرسپولیس

حسین هدایتی از مشهورترین و البته جنجالی‌ترین چهره‌های فوتبال ایران در دو دهه گذشته محسوب می‌شود.

کد خبر : ۲۰۶۰۸۳
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح به نقل از ورزش سه، هدایتی که شهرتش در فوتبال ایران به واسطه حمایت مالی‌اش از پرسپولیس فزونی گرفته است. در ابتدا با راه‌اندازی باشگاهی به نام استیل‌آذین آغاز شد.

او در سال ۱۳۸۶ در اقدامی ناگهانی امتیاز تیم فوتبال اکباتان را خریداری کرد تا قطب تازه‌ای را در فوتبال ایران ایجاد کند.

باشگاهی که در ابتدا با علی پروین سلطان فوتبال ایران آغاز کرد و سپس تعداد دیگری از مهم‌ترین چهره‌های ورزشی را به استخدام خود در آورد.

هدایتی برخلاف اغلب کسانی که در فوتبال آفتابی می‌شوند از دور کنار نرفت. و با تقویت ارتباط مالی‌اش در حوزه ورزش به حمایت از تیم‌های کشتی، والیبال و … نیز پرداخت.

عضویت در هیئت مدیره

کار به جایی رسید که او به عنوان عضو هیئت مدیره و سپس رئیس هیئت مدیره پرسپولیس نیز انتخاب شد. و پیش از آن نیز به حمایت از تیم قدیمی و ریشه‌دار ملوان بندرانزلی، در مقطعی مالکیت این باشگاه را نیز در اختیار گرفت.

او حتی بخشی از قرارداد مالی کارلوس کی‌روش با فوتبال ایران را نیز پرداخت کرد تا در معادلات این رشته ورزشی نقشی مهم‌تر از گذشته ایفا کند.

با این حال در دوره‌ای که او پس از ورود مستقیم به نقل و انتقالات پرسپولیس کلید جذب ستارگان برانکو را زد. پس از اختلاف شدید با علی اکبر طاهری مدیرعامل وقت این باشگاه و مسعود سلطانی فر در حالی که کمی از باشگاه فاصله گرفته بود. برای رسیدگی به برخی ابهامات مالی به دادگاه احضار و سپس بازداشت شد. و از آن پس دیگر خبری از او در محافل ورزشی نیست.

او البته گهگاهی برای مرخصی به بیرون از بند می‌آید اما تصویری که خبرگزاری قوه قضاییه از او منتشر کرده نشان می‌دهد. که هدایتی همچنان مشغول رتق و فتق مسائل و رد مال برای بازگشت به زندگی عادی است.

عکسی که میزان منتشر کرده او را در حال صحبت با نماینده دادستان نشان می‌دهد. اولین عکس از او در موقعیت جدید. مردی که می‌خواست سلطان باشد.

عابر بانک، صندوق قرض‌الحسنه یا ابربدهکار ورزش؟!

ایرناپلاس: با برگزاری جلسات دادگاه متهمان اصلی بانک سرمایه و بیان مطالب مهمی درباره شارژ مالی اهالی ورزش توسط حسین هدایتی. خوب است وزارت ورزش به عنوان متولی ورزش کشور بگوید.

نکات عجیبی در این پرونده وجود داشت مثل شرکت‌های کارتن خواب و هزینه پول‌های ارزان کثیف در عرصه‌های ورزشی و فیلم‌سازی! آنچه که پولشویی نیز خوانده می‌شود.

متهمان بانک سرمایه شرایط دریافت وام به اسم برخی کارتن خواب‌ها را فراهم می‌کردند. جالب این‌که در برخی موارد عمده وثیقه‌های وام گیرندگان سفته و اموال گران‌نمایی شده بود.

در خصوص شرکت‌های کارتن‌خواب هم صورت‌های مالی ارائه شده مشابه بوده و حتی به تایید جامعه حسابرسان هم نرسیده بود.

پرونده بانک سرمایه، که بانک عامل وزرات نفت در زمان تحریم‌ها بود. با پرونده‌های دیگر فساد مالی از جمله صندوق ذخیره فرهنگیان و خریداران پتروشیمی اصفهان بودند، گره خورده است.

** ۹۴ درصد تسهیلات

بر اساس کیفر خواست دادستانی، بازگردانده نشدن ۹۴ درصد تسهیلات پرداخت شده، اتلاف نزدیک به ۳ هزار میلیارد تومان. ثبت ده‌ها شرکت کاغذی و پرداخت وام به نام آن‌ها، دریافت غیرقانونی ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها. و بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان به نام مستخدم منزل و کارگر مغازه، گران‌نمایی وثیقه‌ها، حق ماموریت ۴۸۰ میلیون تومانی. دستمزد ۵/۱ میلیارد تومانی و… پرونده‌های قطوری را برای متهمان تشکیل داده که مشهورترین متهم پروند. پرویز کاظمی وزیر رفاه دولت احمدی‌نژاد در سال‌های ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۵ است.

به گفته خودش به دلیل عمل چشم، تنها توانسته ۱۳ هزار برگه از آن‌ها را مطالعه کند.

** فهرست ۲۰ نفره

۱۱ آذر ۱۳۹۶ بود که محمود صادقی، نماینده تهران در مجلس، فهرست ۲۰ نفر را در توییتر خود منتشر. و مدعی شد که آن‌ها در مجموع حدود ۶ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان به بانک سرمایه بدهی دارند.

حسین هدایتی از مدیران و سرمایه‌گذاران ورزشی، مالک باشگاه استیل آذین و از اعضای سابق هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس. یکی از نفرات این فهرست بود.

خیلی زود هدایتی داشتن هر نوع بدهی به بانک سرمایه را تکذیب کرد و گفت از آقای صادقی شکایت خواهد کرد.

البته غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، سخنگوی قوه قضاییه سال ۱۳۹۱ گفته بود که حسین هدایتی به دلیل بدهی بانکی تحت تعقیب قضایی است.

پرویز کاظمی که عضو هیأت مدیره وقت بانک سرمایه نیز بوده، بعد از خدماتی که در راستای پرداخت تسهیلات کلان ۶۰۰ میلیارد تومانی. به شرکت‌های متعلق به حسین هدایتی ارائه داده، به سمت عضویت در هیأت مدیره شرکت استیل آذین ایرانیان منصوب شده است.

** ۶۰۰ میلیارد تومان برای هدایتی

به گفته نماینده دادستان، بانک سرمایه هزینه‌های شهرت طلبانه صرف تیم‌های ورزشی و در یک مورد، اصل بدهی شخصی. که در حوزه ورزش تخصص دارد (هدایتی) به این بانک ۶۰۰ میلیارد تومان بوده، اما این فرد تنها ۱۲ میلیارد تومان را پس داده است!

مهم‌تر از حوزه ورزش، مطرح شدن نام محمد امامی سرمایه گذار سریال نمایش خانگی پر طرفدار شهرزاد است.

امامی از بانک سرمایه حدود ۷۰۰ میلیارد تومان وام گرفته است. او علاوه بر دریافت وام، مبلغ ۴۸۰ میلیارد تومان در فروش اموال به بانک گران‌نمایی داشته است.

** گران‌نمایی امامی

طبق گفته محمدرضا محدث خراسانی، معاون مدیر عامل سابق صندوق ذخیره فرهنگیان. امامی ساختمان خرابه‌ای در خیابان جمهوری را به مبلغ ۲ میلیارد تومان به بانک سرمایه داده و به جای آن، ۹۰ میلیارد تومان گرفته است!

امامی برای این‌که فیلمی تهیه کند با آقای غندالی رابطه ایجاد کرد و از او بین ۱۰۰۰ تا ۱۳۰۰ میلیارد تومان وام با چک گرفت. و نتوانست این مبلغ را برگرداند.

او حتی برای فروش تولیدات در شبکه نمایش خانگی، موسسه تصویرگستر پاسارگاد را تاسیس کرد که مدیر این موسسه علی اسدزاده است.

امامی برای راه اندازی این موسسه نیز با عنوان کارآفرینی ۵ میلیارد تومان وام گرفته است.

** حاشیه‌ها و واکنش‌ها

انتشار اخبار دادگاه و محاکمه حسین هدایتی تحت عنوان یکی از متخلفان بزرگ اقتصادی، حاشیه‌ها و واکنش‌های بسیاری در پی داشت. اما شاید هیچ‌یک آن‌ها به اندازه اظهارات نماینده دادستان که گفته بود.

هر کسی که از هدایتی پول گرفته، باید پس بدهد با واکنش همراه نشده است. صحبت‌های نماینده دادستان مبنی بر بازگشت بخش‌های بی‌حساب هدایتی، موجب نگرانی برخی از مدیران فوتبالی شده. چرا که در چند سال اخیر همواره نام حسین هدایتی به عنوان عابر بانک پرسپولیس. در روزهای نداری این باشگاه به گوش رسیده و غیر قابل کتمان است.