“سوپ جو و گل کلم”، وعده ای بسیار لذیذ و مقوی برای شام

سوپ جو و گل کلم یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که می تواند به عنوان یک شام کامل هم باشد.

کد خبر : ۲۰۰۳۷۱
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، سوپ جو و گل کلم غذایی بسیار مقوی و سال است که می توانید آن را برای وعده افطار هم استفاده کنید و از غذایی سبک و خوشمزه لذت ببرید.

مواد لازم :

۸۰ گرم جو پوست کنده

۲۰۰ گرم گل کلم

۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ

۲ الی ۳ عدد قرص طعم دهنده مرغ یا گوشت

نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

جو را به مدت 2 ساعت به صورت کامل تا مرحله له شدن با پیاز داغ می پزیم .

حالا رب، یک قاشق دیگه پیاز داغی که داشتیم، کمی روغن، فلفل و زرچوبه رو با هم تفت میدیم تا رب از خامی دربیاد و مزه بگیرد.

گل کلم هارو به قطعات کوچک خورد میکنیم.

بعد گل کلم، رب سرخ شده و قرص های طعم دهنده رو جو پخته اضافه میکنیم.

بعد از تقریبا یک ربع الی نیم ساعت گل کلم پخته و سوپ مزه گرفته و حاضره در این مرحله سوپ رو تست میکنیم و درصورتی که نمک میخواست اضافه میکنیم. چون قرص های طعم دهنده معمولا نمک دارن به احتمال زیاد دیگه به نمک احتیاج نداریم.